Qwert2211 orkidemm_ inşallah öyledir camım . Bu kadar geç yumurtlamaya heveslendikten sonra regl olursak 2. Kez hayata dönmem gerekcek 😂
orkidemm_ Qwert2211 Ahaha dur bakalım vardır bundada bir hayır işin tuhaf tarafı ben adetten bir hafta önce şeffaf akıntı gördüm 10 aralıkta önceki gece de ilişki olmuştu o gün olmadı ertesi gün gene olmuştu yani olursa da baya şans 😂
Qwert2211 orkidemm_ ayy sadece dua edelim biz 😊bende 5 yıldır bebek istiyorum ama olmuyor belki bi ihtimal küçücük ihtimalde olsa war 😍
orkidemm_ Qwert2211 aynen canım aslında tek tüp iki tüp fark etmiyor yumurtlamak önemli bakalım nasipte varsa olur olsamda tedaviye başlicam .Ya hiç gebelik olmadı mı
Qwert2211 orkidemm_ 9 yaşında oğlum war çok şükür kuzum . Ama 5 yıldır olmuyor. 2 sene önce boş gebelik yaşadım hsg sonrası
orkidemm_ Qwert2211 ben de hsg sonrası dış gebelik yaşadım 😢maşallah oğlunda büyümüş inşallah olur yakın zamanda
Qwert2211 orkidemm_ 2. Kez hsg çekildim Ekim ayında ama bakalım canım ne olacak . Ewet büyüdü canım o hemen olmuştu sıkıntı olmamıştı böyle
orkidemm_ Qwert2211 ben yapmadım çünkü olmadığını düşünüyorum 28 nde en geç olurum 😕canım sağlık olsun ya yoksa niye adet olmuyorsun ki