minikmucizemm_ Kızlar selam soğan suyu kürünü yaparak hamılelık elde edenlerınız varmı aramızda ınstagramda cok karsıma cıkıyor merak ettım uygulayanlar nasıl yaptılar bu post altında konusabılırmıyız
elifeflinmom minikmucizemm_ İki gebeliğimede onun sayesinde kaldım diye bilirim tabi rabbim istemezse vermezdi🤲
Raflesya Ben denedim.Pcosluyum gebe kalmam zor oluyor ama ne zaman soğan suyuyla birlikte hayıt tohumu suyu içtim ertesi ayı gebe kaldım. Hayıt suyu daha etkili diyebilirim.
Raflesya Nur67 5 er dk arayla içtim ikisini de.Hayıt suyu soğuk yada ılık içilebilir.Soğan suyu hafif ılıdıktan sonra içiliyor.Ama tabiki kullandığım süre zarfında ilişki olmadı hiç ya da korundum.
Qwert2211 Raflesya bende regl bitti ertesi günü başladım 5 gün içtim soğan suyu. Zaten o dönem yumurtlama dönemi olmadığı ıcın korunmaya gerek duymadım . Hayır tohumunu nasıl kullandınız
Raflesya Qwert2211 Hatta şöyle söyliyim ben ekim başında kullandım 15 gün 29 ekim regl günümdü bitti.Kasım ayında sadece 2 kere cinsel ilişki oldu ve tuttu.9 ay normal bir şekilde olmasını bekledim olmadı sadece 15 gün bunları kullandım hemen oldu.
Qwert2211 minikmucizemm_ benım regl günüm 2 gün gecikti canım . 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti döner mi bilmiyorum
minikmucizemm_ @Raflesya aktarlarda bulunabılcek bıseymı bu yoksa ınternet uzerındenmı sipariş olusturdunuz