Kubra-1997 Yektek22 bende daha yeni bugün aşılama tanısı koyuldum Doktor dahiliyeden rapor istedi ve aşılama başlanıcak bakalım bende tam olarak bilmiyorum yazarım yaşadıkça
ikball1 Patito__ bende dün çektirdim 5 gün ilişki yasak dedi antibiyotik de kullanıyorum sadece bu ay ovulasyon gününü kaçırdık sanırım ama inşallah ocakta olucak
Patito__ ikball1 oyuzden ben hemen adet bitince iki gun sonra cektirmek lazm ama erken yumrtlayanlsr icin yapck bisy yk Ama olsun nasipte varsa zaten olacak Allahin izniyle
denizbennn ikball1 adetten 3 gün sonra çekip 5 gün antibiyoktik kullanırsanız ovuslasyon geçikmez aslında eğer düzenli 30 günde bir adet görüyorsanız. Kaçırmamışta olabilirsiniz. İnşallah gebe kalırsınız 🙏
denizbennn Yektek22 Hayır öyle bişey yok yakın çevremde rahim filmi sayesinde gebe kalan var aynı ay. Hekimoğlu görüntüleme merkezi canım fındıkzadede
denizbennn Yektek22 zaten adet bitiminden 3 gün sonra cinsel ilişkiye girmeden gidip çektiriyorsun 4 günde ilişki olmasın deniliyor gebe kalsan bile yumurtalama zamanına denk geliyor sağlıksız olması imkansız. Başka sorun yoksa tabi rahim filminden bagımsız söylüyorum ben canım
denizbennn ikball1 çekmezler normalde ama size nasıl yaptılar şuan hayretler içindeyim. Adetten 2-3 gün sonra rahim filmi çekilir ve ilişkiye girmemiş olmanızda lazım anlamadım gerçekten sizin durumu
ikball1 denizbennn hiç iliskiye girmedim zaten riske atmadim ozelde çektirmedim sehir hastanesinde çektirdim öyle olunca biraz uzuyor süre
Kubra-1997 Yektek22 bende sorun yok eşimin ilk semen analizinde morfoloji yüzde 3 tü doktorumuz tekrar test istedi yüzde 1 e düştü ve yükselme olmazmış o yüzden aşılama başlansın dedi yoksa sperm sayısı ve hızı yeterliydi Allahın izniyle gelişmeleri yazarım
Mamiko_2020 Yarın anestezili olucam bende,7.500 fiyat.Bende korunup korunmama konusunda çok aradayım.Bu arada 4.ay bitti bizde de gebelik elde edemedim
Yektek22 Mamiko_2020 doktor korun yasa korunma dedi mi? Ben doktora gitmedim bir ay daha bekleyip diğer ay gitmek istiyorum. Doktor istemedi rahim filmi falan ben gittiğimde diğer ay isticen yani 2 gebeliğim hemen oldu ama kayıp oldu 7 aydır olmuyor 8. Aya gidicez neden böyle oluyor deliricem artik
Mamiko_2020 Yektek22 rahim filmi benimde doktorum istemedi.Bu ayda gebelik olmayınca ben istedim o da kabul etti.Daha konuşamadık doktorumla 😊Yarın detaylı konuşurum mutlaka yazarım size de ☺️