Serapkayaa1234 Kızlar bakın şimdi bu ovülasyon testi bugün yaptım 10 dakika içinde böyle çıktı ve adetime 4 gün var normalde düzenlidir çok şükür. Elimde sadece 1 tane erken gebelik testi vardı onu yapmadan önce ovulasyon testi yapmak istedim Çünkü ben daha önce mayıs ayında hamile kaldığımı ovülasyon testi ile anladım 4 gün kala yaptigimda biraz koyu çıkmıştı diğer çizgi buraya attığımda ovülasyon testi koyu hamile olabilirsin demişlerdi gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hamileymişim ama o nasip olmadı düşük yaptım kendimi bu ay toparlayabildim deneme yaptık tuttumu bilmiyom her şey nasip tabi. Elimde olan erken gebelik testini yaptım bunuda böyle görünce onda hiçbir şey çıkmadı bembeyazdı boşu boşuna testimde gitti adetim geçerse yapacağım diyordum onuda harcamış oldum birde bu ay ovulasyon testiyle hiç takip etmedim yumurtlama günüm falan öyle gelişigüzel denedik kendimi strese sokmak istemedim onu yaparak. Normalde mesela adet olmadan bir hafta önce belimde biraz biraz ağrılar oluyordu bu ay olmadı hiç belirtim yok sadece sağ kasıgımda batma oldu ara ara olsaydı erken gebelik testinde çıkar degilmi 4 gün varken :( 
ArasveAnnesi21 Serapkayaa1234 belirtileri hiç kafana takma 15+2 deyim ve çok şükür Allaha ilk günden beri tek bir belirtim bile olmadı ne kusma ne Kasık ağrısı ne bel ağrısı hatta bu sonlarda birkaç defa kustum o kadar oda sabah bulantısı bazen belirti olmadan bile olabiliyor Allah gönlüne göre versin inşallah 💞❤️❤️❤️
Mom6535 Serapkayaa1234 ovülasyon testi adet yaklaştıkca tekrar koyu renk vermeye başlar aslında gebeliği saptadıgında pikten daha koyu oluyor Buda hamileliği saptamaz ama bilemeyiz yinede
burcum_17 Serapkayaa1234 Canım ben kızıma gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim görsel ekliyecegim orada görünüyor zaten üç gün yumurtlama görünce gebelik testi yaptım pozitifti beta da 417 çıkmıştı adetimede 2 gün vardı
Hanifegedikli Ayy bunu bende yaşadım sorup sormamak arasında kalmıştım bu ay ovülasyonla takibe başladım pik günümü ve sonrasını değerlendirdim dün benimde diğerlerine göre böyle koyu çıktı ümitlenmeli miyiz acaba inşallah vardır ya 🌸💜
Serapkayaa1234 Hanifegedikli ya bilmiyorum canım ama ben bunu yaptıktan sonra erken gebelik testi yaptım onda hiçbir şey çıkmadı mesela demek ki yok yani
ArasveAnnesi21 Hanifegedikli bende ovulasyon testiyle öğrendim ama benimki daha da koyuydu yani diğerinden daha koyu çıktı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama benim adetim 17 gün falan gecikmisti sonrasinda zaten doktor geç döllenmem olduğunu soylemisti Allah gönlünüze göre versin yine de bekleyin adetiniz geçsin belki sizde de olur belli mi ama dediğim gibi tlfdan dolayı mi bilmiyorum ama benim her iki çizgi de çok çok koyuydu
Serapkayaa1234 Hanifegedikli canım senın adetine kac gun var? Sende erken gebelık testi varsa sende desene bakalım çıkıcakmı. Sen ovulasyonla takıp etmıssın yani senin yumurtlama gördügün ve çatlama gördüğün zamanlar belli ona göre test yapabilirsin ama ben takip etmedim elimde vardı ama dedimki takip yapmayacağım dedim bu ay kendime söz verdim öyle Allah’ıma bırakacağım dedim kendimi strese sokmayacağım Bakmayacağım dedim öyle işte.
Hanifegedikli Serapkayaa1234 6 gün var ama çok korkuyorum yine tek çizgi görmekten bu sefer günümün geçmesini bekleyeceğim demiştim bende ama hiç belirti falan hissetmiyorum bu sefer
Serapkayaa1234 Hanifegedikli anladım canım bir de insan test yapınca negatif çıkınca o günü zehir oluyor gerçekten üzülüyor ister istemez bilmiyorum ya isyan etmek gibi olmasın inşallah doğru zamanda hayırlısıyla kolaylıkla Rabbim hepimize verir
Ask1907FB Hanifegedikli bende hiç belirti yoktu ikinci çocukta ama hamileymişim bazen belirtiler olmaya biliyor bir süreye kadar özellikle yeni iken ilk gebelikde ise hemen bulantılar tiksinmeler başlamştı
Serapkayaa1234 ArasveAnnesi21 canım peki senin âdetin 17 gün geçene kadar testlerde hep negatif mi çıktı 17 günde uzun bir süreymiş
Hanifegedikli ArasveAnnesi21 Evet bende okumuştum iki çizgide yumurtalamadaki gibi koyu oluyor yazıyordu ama bu çizgide hiç olmadığı kadar koyu olunca insan ister istemez ona yoruyor ümitleniyor bakalım bekleyip görcez
ArasveAnnesi21 Serapkayaa1234 hiç yapmadım inan çünkü biz 5 6 denedik olmadı hep tek çizgi görünce bu defa da öyle zannetmiştim adetim gecikti diyordum zaten bir ay tek avulasyon testi kullandım o ayda çok şükür hamile kaldım ama dediğin gibi epey geç yaptım bende korkuyordum tek çizgi görürüm diye
Hanifegedikli Ask1907FB Ay hadi inşallah önceki aylarda bütün ne belirti varsa yaşamıştım psikolojikmiş baya yıpratıyor bu sefer kendimede söz verdim dinlemiycem ona yormayacağım her hissettiğim belirtiyi diye bakalım hayırlısı artık
Serapkayaa1234 ArasveAnnesi21 anladım bende artık öyle olucam işte galiba korkumdan yapamıycam beklıycem adeti anca bırakıcam Rabbıme. Bide temmuz ayında düşük yaptımya tekrardan düşükten sonra hemen oluyor dedi cevremdeki insanlar insan umutlanıyo işte ister istemez halbuki Rabbım nasıp ederse olucak biliyorum…
ArasveAnnesi21 Serapkayaa1234 kimseye kulak verme dedikleriyle umutlanma yada karamsar olma benim adetim hep duzenliydi evlendiktwn sonra 2 3 defa gecikti gebelikte deneyip olmayınca doktora gittim bir sürü şey dedi polikistik oversin işte bilmem aşılama yap falan filan ama hiç kulak asmadim ilaç yazdı binlerce para hiç kullanmadim Allah’a bıraktım tevekkül ettim soğan suyu kullandım çok şükür Allaha şimdi oğluşumla 15+2 olduk kimseye kulak asma❤️❤️💞💞
Cimcime30 Hanifegedikli hıcbısey yok sadece kuyruk sokumun da ağrı var kasık ağrısı az var sürekli idrarım gelıyor senın
Ask1907FB Hanifegedikli Rabbim gönlünüze göre versin aynen akışına bırakmak lazım şükür ben kucagıma aldm daeısı size de olur inş