Fundaaaa46 Kızlar salata da cok seviyorum ama emin değilim yenilip yenilmemesi konusunda bilgisi olan ?
Minnakpopus Fundaaaa46 ya bende aşırı seviyorum sandviç falan yapmayı ama zararlı diye elim geri gidiyo oysa çekmece dolu bakışıp duruyoz 🥹
Femay Fundaaaa46 bak hiç aklımda yoktu bu. Önerilmiyor falan yazmışlar ya nasıl canım çekecek şimdi otur izle of 😁
[silindi] Fundaaaa46 doktorum her gün yemiyorsan 3 haftada 1 ayda 1 yiyebilirsin demişti. Ben de öğlen salata yapıp yedim 😋 ye gitsin millet ac acına hamilelik geçirip sağlıkla doğuruyor
1kopek1bebek Minnakpopus yani sigarada içilmiyor ama herkes cayır cayır içiyor diyerek kolayı dikliyorum bence azıcıkdan bişey gelmezzz 🥹 nefsiniz körelsin. Ay bak benide çektirdiniz. Bende çok severim 🤤🥲
Minnakpopus Fundaaaa46 ben pazartesi doktoruma bi sorcam yinede 🫣🫣 çünkü normal büyük balık yiyemiyorum balık zehirlenmesi yaşıyorum 😞 ama tonbalık hiçbişe yapmıyor 🤷🏻♀️
Fundaaaa46 Femay ay kız sorry valla hiç aklıma gelmedi o yönden 🥲 ama yenilebilirmiş bak abartmadan yiyelim 💖
Emineecee Fundaaaa46 Benim doktorum çok abartmadan yiyebilirsin bi sakıncası yok dedi. Yedim bişey olmadı çok şükür. Yalnız alırken kutunun ezik,açık olmaması lazım.
Minnakpopus 1kopek1bebek seninki de köküne köküne vurmakmış🫣😂😂 sigara kolayla konserve balık bir mi kız 😂 soda iç onun yerine
1kopek1bebek Minnakpopus ama deli gibi kola içmek isyiyorum hiç içmediğin kadar çok içiyorum dün eşim kendi içti bana vermedi. Böyle boğazımı yaka yaka soğuk soğuk iniyo ohh diyorum. Kola Aşeriyorum ben kızzzz sus 😂😂😂😂😂