Dileksah Sedalii aynı benim gıcık şişman doktorum kendi yapamadıgı diyeti bana yaptırmaya çalışıyo 31haftalıgız 6 kilo almışım herkes normal derken doktor ooo çok kilo almışsın diyo
Dileksah Gamze88 normal canım seninkide hamilelikte zayıflayanlar bile var eksi kiloyla doguma giriyolar kimisinin son ana kadar bulantıları bitmiyo kıyamam yaa Allah yardımcıları olsun tüm annişlerin korkma düzgün beslen bebegin ve senin saglıgın iyi olsun almak vermek kiloyu herkesin başında
Gamze88 Dileksah almak için zaten bi özel çaba harcamıyorum şükür bebeğim de bende gayet iyiz , onun iyi olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor dediğiniz gibi ,allah hepimizi bi avazda kurtarsın inşh ❤️❤️💐
melegmgeliyor0 ben 16 haftaya kadar ne zayifladim ne de kilo aldim. 16 dan sonra basladim kilo almaya. su an 27 haftaligim. 12 kilo aldim. cok takmıyorm ama. sağlığımx yerinde olsun da kilo verilir dogumdan sonra
Kubravci Merve123a Merve123a ya 23 haftalığım daha 1-2 kilo aldım çok üzülüyorum kilo veriyorum anca bir iki kilo ekliyorum ne yiyip içiyorsunuz bebeğim zayıf olur diye üzülüyorum
Dileksah Kubrafatih bencede çok almadım o yüzden takmıyom doktoruda degiştirdim zaten devlette dogum yapcam devlet doktoruna gidiyom eşimde fark etmiş önceki doktordan hep bi suratın asık çıkardın devlet hastanesinde doktor sana ne diyo da iyisin diyo oraya giremiyoya şimdi kafam rahat özelde çok piskolojimi bozdular aylarca
Symchn Merve123a ben 34 haftalık hamileyim 6 kilo aldım bebeğin kilosu da gayet iyiymiş sorun bende sanırım yorumlara bakınca😂
Suvinella Gamze88 benim de 20+3 bulantilarım hala devam ediyo ama aralarda bulanmadıkça yiyorum senin bulantilar ne alemde
Gamze88 Suvinella şükür bu hafta sakin midem,geçen hafta Çarşamba cok kötü olmuştum,yeme içmede şuan sıkıntım da yok cokkkk şükür 🥰inşh seninde biran önce geçer cnm cok zor oluyor 😓çeken biri olarak cok iyi anlıyorum seni ❤️💐
istkizannesi Herkesin hamileliği kendine hastır. Burda herkes doktor zaten. Son aylarda daha çok alırsın diyenleri de takma. Etrafımda herkes başta ne kadaraldıysa sonda da ortalama aynı alış hızıyla devam etti. Herkes prof mübarek.
Beyzagzn Ngovercin o haftlrda kilo alimi pek olmuyor zaten :) uzmek istemem ama ben 22ye kadar hic almayip 22den sonra aldim :) ve sanirim aldigim en guzel kilolar :))
Ngovercin Beyzagzn Sonucu güzel olunca aldığımız kilo bile pek gözümüze batmıyor sanırım sağlıklı olsunlar da gerisi gelir geçer 🥰