Aysenur_0046 Kızlar demin banyoya girdim ondan önce bisi yoktu girdim çıktım banyoya iki kulağım birden ağrımaya başladı şuna fena ağrıyor iki kulağımda neden olur bilen varmi
Laleyna Aysenur_0046 Bende iki gündür kulak ağrısı çekiyorum ama çok fena geçen sabah acile gittim ağrıdan dış kulak enfeksiyonu olmuşum crp değerim yükselmiş hemen antibiyotik başladılar bence sende aksatmadan hemen acile git çünkü crp yükselmesi bebeğe zararlıymış
Aysenur_0046 Laleyna bende bi kere oldu baska olmamıştı bisey yoktu banyo yaptım çıkınca ağrımaya başladı
Aysenur_0046 Laleyna pki crp kac çıkmıştı şuan bi post da konuşuyorlar da orda 60 çıkan var gripten vs doktorlar önemsiz demiş hep
Laleyna Aysenur_0046 28 çıkmıştı acildeki doktor normalin 2,5 katı olduğunu söyledi sonra kendi doktoruma durumu anlattım yazdığı ilaçları söyledim antibiyotiği kullanmam gerektiğini ama kulak damlasını kortizonlu olduğu için kullanmamam gerektiğini söyledi
Laleyna Aysenur_0046 şöyle bir şey de var ben 37+4 haftadayım haftaya cuma günü muhtemelen sezeryan olacağım ondan da antibiyotiği kullan demiş olabilir bildiğim kadarıyla ilk 3 ayda hiçbir şekilde izin verilmiyor
Aysenur_0046 Laleyna anladim canm bende İnternete bakınca mübarek orda öldürüp kaldırıyor yazılar korktum bi an bi post açmışlar crp vs gji o çıkınca karşıma rahatladım