yacaco06 Kubilogy_1 A&D genetikte yaptırfık doktorum orayla anlaşmalıymış 13 bin ödedik nakit 5günde çıktı sonuç
bengonca yacaco06 ne zaman yapıldı acaba. Bende tam bura ile anlaşma aşamasındaydım. Bana 14000 dedi nakite
yacaco06 Kubilogy_1 11. Hafta doğum paketi almak görüşmek için doktoruma gittik ense kalınlığı istediğim düzeyde değil dedi o önerdi fetal dna yaptırmayı biz de kabul ettik o yüzden yaptırdık
yacaco06 Kubilogy_1 ense kalınlığı 2,7ydi galiba baya strese soktu beni hiç ikili tarama testi yaptırmadan fetal önerdi yaptırdım sorunsuz çıktı çok şükür, yaptırın içiniz rahat etsin bence de
bengonca yacaco06 merhaba. Ben de ad’ye kan verdim perşembe günü. İstanbul’da oturuyorum. Sizin 5 güne çıkar sonucunuz 5 iş günümüydü acaba? 🌸
bengonca yacaco06 ay hadi inşallah benim hafta sonu ile beraber yarın 5. Günüm oluyor. Daha önce sizin dışınızda burada test yaptıran okumadım, siz biliyor musunuz başka birini de, yine böyle çabuk mu çıkmıştı acaba testi?
yacaco06 bengonca hiç bilgim yok malesef o dönem gittiğim dr orayla anlaşmalıymış muayenehanesinden çıkmadan aldı kanımı hemen geldi kurye götürdü araştırmadım bile panikten direkt kabul ettim yaptırmayı