Sny_hkn10 Beta hcg %60 artışla sağlıklı gebelik geçiren var mı arkadaşlar 11 Aralık 91 13 Aralık 168 17 Aralık 417 Degerlerim
Canm-oglum21 Sny_hkn10 canım benimde 7 Aralık’ta 25 10 Aralık’ta 75 12 Aralık’ta 196 16 Aralık’ta da 1610 Çıktı
minikbebegim06 Sny_hkn10 tabii zaten beklenen artış 2 günde bir yüzde 60 artış olmasıdır gayet normal 2 katı olacak diye bir şey yok 😊
Sny_hkn10 Canm-oglum21 seninki ne güzel yükselmiş. Benimki ne zaman yakalayacak artışı hiç bilmiyorum doktor hem vajinal hem karından baktı ama hiçbir şey gözükmedi doğal olarak. İki gün sonra kan vericem
Sny_hkn10 Canm-oglum21 ayy görün inşallah ya. Benim iki çocuğum var sağlıklı güzel ama gerçekten yeni bir ihtimal sanki ilk cocukmus gibi
Canm-oglum21 Bana da çok düşük gelmişti doktor kimyasal gebelik yüksek ihtimalle demişti ama hamdolsun dün 1610 u görünce sağlıklı gebelik dedi ❤️ üzülme inşallah seninkide yükselir
Sny_hkn10 Canm-oglum21 çok teşekkür ederim inşallah iki gün sonra artık hatrı sayılır bir değer elde ederiz
Sny_hkn10 minikbebegim06 inşallah ya bat 7 aralikti doktor ilk dış gebelik olabilir dedi sonra her değer arasında 60 artış görünce bir de iki gün sonra bakalım dedi
minikbebegim06 Sny_hkn10 yarın yeniden kan verin 660 larda ya da daha yüksek görürseniz normaldir aynı yerde vermeye dikkat edin şuanda da normal gözüküyor artışınız 😊
Sny_hkn10 minikbebegim06 çok teşekkür ederim ☺️ öncekileri özelde bugunki devlet hastanesiydi Perşembe günü için kağıt verdi acilden baktır betaya dedi cuma günü de randevu verdi kendi kontrol edicek