Ftrhn Kızlar bu hafta çok şükür cinsiyetimizi öğrendik. Bacak arası çok netti kız dedi. Ama bilimsel olarak 2 hafta da alışveriş yapmayın dedi. Kesin kız ama yine de bekle dedi 😊 sonradan değişen oldu mu ? Ben oğlumu 15 hafta da direk pipi görmüştüm de
Serenko Ftrhn bende 15+3 dün çok net bacak arası belli bir şekilde kız olduğunu öğrendik sanmam değişsin 💕☺️ kızçelerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🙏
_biranneadayi Ftrhn Canım ben 14. Haftada gitmiştim doktor %100 erkek dedi Bugün de kız dedi 17 haftalığım. O sebepten inanmıyorum hala doğunca bakacam neymiş😅
Liddle_mom Ftrhn vallaha doktorum banada o haftada kiz dedi (istegimde kizdi ne yalan soyliyim🥰)ama hala kontrol ediyo bazen kordon pipi olirsa gizliyor diye dedim doktora sen erkek ciksin istiyon sanirin😂😂
Ftrhn Serenko ay sağlıkla gelsinler canım. Biz de öyle hatta kız erkek LED ışıkları vardı onu yaktı doktorum 😊 çok emin olmasa yapmazdı diye düşündüm.. ben eminim kız dedi ama 2 hafta sonra alışveriş yap dedi 🙈
Bir_nazenin01 Ay biz 12 den 17 ye kadar kesin kız dendi özel hastaneye gidiyorum bu arada ve bacak arası boştu ondan sonra hoop bir pipi gördük şuanda erkek 😅🤭 o yüzden en iyisi beklemek 🥰
Ftrhn Bir_nazenin01 aaaa çok şaşırdım 🙈 ben oğlumu 15 de net pipi görmüştüm. Bunda baya iki çizgi. Pipi çıkıntı vs yok 😊 bakalım inşallah değişmez hayırla sağlıkla kızım gelir
Ftrhn Bir_nazenin01 12 den sonra canım bidaha muaynee olmuş muydun? 12 den sonra 17.hafta mı gittim en son yani.
Ftrhn Bir_nazenin01 12 den sonra değişebilir diye biliyorum. Eğer siz 12 den sonra 14 de veya 15 de hiç gitmediyseniz değişebilir diye biliyorum.bana da çünkü 12 de kız ama değişebilir pipi olur demişti olmadı şuan 15 +3 falan
Birbenbirbebek Bir_nazenin01 yaaaaa yapmaaaa bizde pipisini gördük özelde 😂😂😂 erkek dedi ama değişir mi acaba diyorum
Bir_nazenin01 Ftrhn 12 15 ve 15 iki kere gittim sonra 17 de erkek dedi geçen hafta detaylı usg de kesin erkek olduğu belirlendi 🤭
Ftrhn _biranneadayi ay ben oğlumda da hiç arafta kalmadım çok şükür 15 de öğrenmiştim. Şuan kız ve 12 den beri kız diyordu şuan 15+3 net kız dedi
Bir_nazenin01 Ftrhn 12 15 ve 17 de gittim canım ve 15 te 3 gün ara ile gitmiştim iki kere kesin kız demişti hep doktor
mervedmrcn Iraz erkek gibi sanki bilemedim yanlış bilgide vermek istemem doktorunuz tahminde bulundu mu? bizimkinde poposu gözüküyordu
Liddle_mom Iraz ama gercekten oyle ya her seferinde bakalim pipi var mi diyo ilk bebegim neden beni hayalimle basbasa birakmiyorki doktorcugum😂😂😂
Iraz _biranneadayi devletin cihazları çok iyi değil belki o yuzdn muallahta kalmıştır sağlıkla kucakla inşallah gönlünce olsun herşey