1_momm_1 1Ali Un tuz yoğurt ve yumurtadan oluşan bir hamur oluyor hamuru açıp kare kare kesiyorum aralarına patates koyup üçgen olacak şekilde katlıyorum daha sonra suda haşlıyorum süzerek sudan alıyorum üzerine de yağ salça sos yapıyorum döküp karıştırıyorum bunun yoğurtlusu da oluyor ama ben salçalısını daha çok seviyorum
[silindi] 1_momm_1 ben de hıngeli sade yapıyorum üstüne yoğurt döküyorum üstüne de tereyağında soğan soteleyip döküyorum 🤤 öyle de çok güzel oluyor 👌🏻
Briahll 1Ali sıvıyağ veya zeytinyağında ince küp doğranmış soğan ve rendelenmiş havucu kavurup üstüne pirinç ve tereyağını koyup kavurmaya devam ediyorum sonra da tuzunu suyunu verip pişiriyorum bence deneyin seveceğinize eminim🥰
Minikmucizemmm26 1Ali kısır haşhaşlı ve çay kaç gündür canım kısır istiyo😂😂 yarının menüsünü de hazırladım mercimek çorbası karnabahar kızartması ve salata fikir olunca gerisi oluyo bı şekilde 😂😂
1Ali Minikmucizemmm26 yeterki fikir olsun gerçekten 😍en son kısırı hamileyken yedim midemi mahvetti yanına yaklaşamıyorum şimdi korkumdan😂
Almira_ 1Ali sütlü brokoli çorbası Zeytinyağlı patatesli patlıcan oturtma Tereyağlı pirinç pilavı Ev yoğurdu ve mevsim salatası Yarın da mercimek corbasiyla Kayseri yağlaması yapacağım, yufkaları dünden pişirip buzluğa atmıştım.
secondmylife Bugün bizde dışarıda İstavrit tava yaptiricaz. Yanına salata ve brokoli karnabahar yapicam.
1_momm_1 1Ali ayy dene dene hamur çok ince olmuyor kulak memesinden 1 tık daha ince oluyor ince olduğu zaman suya attığımız zaman patatesler içlerinden çıkıyor yoksa☺️