1Ali Bugün menüm belli aslında Evde hamburger yapıcam, yanına patates kızartması. Diğer günler için fikir olur banada🥳
Guzelanne56 1Ali dışarıdan 😁 36 da rıskım çıktı 37 ye kadar doktor herseyı yasakladı 2 güne doğumum var daha yapmıyorum kaç gündür dışarıdan yıyoruz valla🥹 Canımı hamburger cektırdın he🤣
1Ali Guzelanne56 sakın yorma kendini bitmiş zaten 2 güncük kalmış, yakınsak ısmarlıyım hrmen 🥰bebekle nasıl yapıcam bakalım😂
kahvesever__ 1Ali Bugün baya hastayım boğazım ağrıyor aslında ıspanaklı tava böreği yapacaktım oğlum çok seviyor ama ben çok hasta oldum için yapamıycam Yapa bilirsem Ispanak yemeği Kıymalı makarna Salata
ikibaloglanannesi Oğluma köfte,patates püresi yapıcam akşama Eşim ile ben de dürüm yiyeceğiz Temizlik yaptığım için ve 🤰 olduğum için yoruldum yemek yapacak hal kalmadı😌
1Ali ikibaloglanannesi oh aföyet olsun miniğe, bende bebekle birlikte nasıl yapıcam bilmiyorum bakalım niyetlendim artık
a-b1 1Ali nohutlu pirinç pilavı, tavuk haşlama (didikleyip az baharat ve salçayla kavuruyorum tavada) salata ayran
Enfal_06 1Ali bebeğim pek izin vermesede mussaka pirinç pilavı salata düşünüyorum hamburgere cesaret edemem eşim yapar her zaman
1Ali Enfal_06 bende bebekle birlikte ilk defa deniycem bakalım, normalde öyle şeyler de banada hep eşim yardım eder bir cesaret geldi bugün 😂
Ftmnnr 1Ali buzluk ta bisiler vardı onu yapicam evde doğalgaz yok mutfak buzhane gibi uzun süreli duramıyorum ordasalona küçük tüp atma gibi bir Fikrim de var bakalım 😂😂
Briahll 1Ali sıvıyağ veya zeytinyağında ince küp doğranmış soğan ve rendelenmiş havucu kavurup üstüne pirinç ve tereyağını koyup kavurmaya devam ediyorum sonra da tuzunu suyunu verip pişiriyorum bence deneyin seveceğinize eminim🥰
Femay 1Ali yemek seçen erkek çok zor. Benimki de seçiyor allahtan bunu yiyor onun için yapıyorum ben pek sevmem normalde 😅