Balbebek012 Eşiniz size sarılıp yanaktan öptüğünde miniklerin tepkisi ne oluyor kızımdan korkumuzdan biz sarılmayı bıraktık 🤣🤣 eşim bana bir sarılsa bir öpse anında küsüyor trip atıyor bize 🥰(kızım 4 buçuk yaşında)
Aeell Balbebek012 eşim benı opunce yada sarılınc oglumda aynısını yapıyo gelıyo opuyor sarılıyo ortnc kzıım asırı babacı eşim bana dokunamzdı kızım uyanıkken ama şimdi alıştı okula gidiyor buyuk kızım da kıskanclık flan yasamadm 😂
keyfimin-kahyasi-misin Balbebek012 ayiriyo bizi Ve bana sariliyo 😂😂menim diyo bide bir buçuk yaşında tam
Balbebek012 Aeell ayy benim kızın attığı tripleri görsen şok olursun🤣 küsüyor bir süre yüzüme bakmıyor babası sarılınca öpünce kızımı canım babam diyor öyle barışıyor babasıyla
Balbebek012 Aeell ayy hadi inşallah o değil de onun miniği de ablasını sevmemize izin vermiyor ablasına sarılıp öpmek kendini yere atıp popoyu havaya kaldırıp küsüyor bize 😅😅
Birbenbirbebek Balbebek012 bizim ki oğlan 3 yaşında hemen kızıyor ters ters bakıyor git anne git çık diyor babasın sarılıyor 😂 bu olayın tam tersi olması gerekmez mi yAaaa bana sarılması gerekmiyor mu 😂
Balbebek012 Birbenbirbebek evet yaa ama baba çalışıyor di mi babayı pek görmüyorsa muhtemelen çok özlüyordur annesi onun minik kalbini severim 🥰🥰😍
mcansu Balbebek012 oğlum 3 yaşında sarılıp etsek hemen koşarak gelip dahil oluyor süper aile sarılması diyor adına da 😅😅😅 önceden süper üçlü sarılma diyordu hamile olunca süper aileye döndük. 😅 Sonra sırayla karnımı babasını beni öper kendini öptürür gider
Balbebek012 mcansu ayy maşallah ona benimkiler niye trip atıyor ya hele küçük olan totoyu havaya kaldırıp küsüyor 🥰 biri akrep biri aslan acaba ondan mı
Delihatunnn Balbebek012 benim oglum da aska gelip uclu sarilmaya calisiyor anne sende babami op beni de op diye sevgi yumagi olusturmaya calisiyor
Minnaksever Balbebek012 hemen koşup geliyo o da kendini optürmeye sonra bu süre birbirimizi öpme 😁 benim kızım da 4,5 yaşında
Balbebek012 Minnaksever maşallah maşallah canım benim 🥰🥰🥰 inşallah benimkiler de öyle olur biri akrep biri aslan küsüp trip atıyorlar 3.de boğa olacak neler çekeceğim neler 😅😅
mcansu Balbebek012 😅😅 olabilir belki de bide şaka ya da oyun amaçlı kıskandırma gibi bişi gördü ya da duyduysa sizden olmasa da dışarıda birinden ondan da olabilir
Delihatunnn Balbebek012 Allah razı olsun kuzum sana da yardımcı olsun zorr minnak boypu tripcilerle ugrasmak bizimki baska seylere trip atiyor 😅 hic atmiyor dgil yani