Eldgrn yrncgl sağlıklı olsunlar da valla hiç umrumda olmadı burda gördüm o zamanlar hamileliği zor geçen yiyemeyen tadını alamayan bende o yüzden dedim çıkar keyfini
gezentianne yrncgl 8-9 kg almıştım ben cok zor verdm dogumdan sonra sadexe 3-4 kg gitmişti🤣 Ödem tutmuşum. 1 ay içerisinde verdim. Emzirme sürecinde 2 senede 10 kg aldım🙈
12betul yrncgl İlk doğumda 6 kilo aldım doğumdan çıktığımda vermiştim bile Cide 25 kilo aldım 6 ay olmadan -30 olarak sadece emzirerek vermiştim . Şimdi 35+4 üm 11 kilo aldım . Bakalım bunda ne kadar nasıl gidecek
tatlibebegim_ Dduman üstelik gebelik şekerimde vardı doktorumda çok şaşırmıştı😂sadece ilk 3 ay vermiştim kilo onu geri almıştım o kadar
Dduman tatlibebegim_ gebelik şekerini ölçüm yapmadan anlayabildiniz mi vücudunuz herhangi reaksiyon veriyor muydu şu yüzden soruyorum şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum
Gizemalp yrncgl 11 kilo aldım doğumdan 7 gün sonra 9 kilo verdim. Şimdi bebeğim 26 günlük eski kiloma döndüm;)
tatlibebegim_ Dduman evet halsiz oluyodum şekerli bişey tatlı vs yiyince kendime geliyodum elim ayağım titriypdu resmen, geceleri ayaklarımın altı falan yanıyodu, size tavsiyom yükleme yaptırın bence
Baharata yrncgl ilkinde 25 kilo aldım sıfır diyetle 4 ayda gitti sadece akşam yemekten sonra bişeyler yememeye dikkat ettim paketli gıda abur cubur yemedim ilk zamanlar emzirirlen çok susuyodum 4 litre içiyodum onunda çok faydası oldu hem kilo veriyorsun hemde bol bol sütün oluyo inşallah bu gebeliğimden sonrada veririm kısa sürede
ZEATAK Ya bende 60 ile hamile kaldım 78 ile doğum yaptım. 3 ay olacak bebek doğalı. 70 kilo ya düşmüşüm. Ama göbeğim hala duruyor ve canım sıkılıyor. Zamanla göbekten de gider mi
Dduman tatlibebegim_ böyle birşey yaşamıyorum ama normal de aşırı çikolata seven biriyim midem bulanıyor çikolatadan tatlı yesem midem bulanıyor yükleme yaparken çıkaranlar oluyormuş bende acaba çıkarır mıyım diye de korkuyorum
tatlibebegim_ Dduman ben şeker yüklemesinde içtiğim gazozdan daha şekerli şeyler içtiğim yediğim falan oluyodu inan içtikten sonra dedim bu mu şeker çilekli gazozdu içtiğim 1 dk sürmeden bitirdim
Krdlnfrkn yrncgl ben ilk hamileligimde 23 kilo aldım 48 kg ile hamile kaldım 72 kg ile doğuma girdim doğumdan 2 ay sonra 50 kiloya düştüm hiç düşmek istemiyordum şuan da da 48 kiloyum ikinci hamileliğim bakalım bunda kaç kilo alacağım umarim bu sefer aldığımı vermem
Asilzedemom yrncgl ilk de 68 le hamile kaldım 82 le doğum yaptım 3. Gün topuk kanı vermeye gittiğimizde 67 olmuştum şimdi ikinciye hamileyim 67 le kaldım şuan 2 haftaya kadar 65 dibsimdi 68 olmuşum ekmek yiyorum çünkü bulantını tek bastıran ve yiyebildigim o birde bunda çok acikiyorum haraket dr edemiyorum 1 haftadir
Eldgrn serap_momy Doğumdan sonra kendiliğinden gitti. Sonrasında dikkat ederek 22 ye kadar gittim de sonra geri aldım kiloyu