Glr95 Bahar77777 bende 18 haftaligim bugün kasığımda ara ara gelen aşırı Bi batma var normal de de ağrılarım oluyor normal sanırım
HuzurDenizim Glr95 merhaba yorumunuzu gördüm şimdi , benimde aynı şekilde tam rahim bölgemde batmalar oluyor iki gündür bıçak gibi , 18+6. Haftamdayim , sizin ağrılar ne durumda geçti mi normal mi bu durum çok merak ediyorum
Rusapolat Normal o. Rahim iyice büyüyor çünkü. Göbek deliğinin altına kadar geliyor artık rahmin 🫶🏻 dönem dönem o şekilde ağrın okur. Kanama olmadığı müddetçe hepsi normal demişti doktorum. Evham yapma 💖
Glr95 HuzurDenizim ya mesela anlık geçiyor 1 2 gün sonra yine tekrarlıyor hatta benim 13. Haftam da kanamam felan da olmuştu
Mrverdence 18+6 haftalık ikize hamileyim son 1 haftadır inanılmaz kasık ağrım var doktorum dinlendiğin halde geçmiyor ise sıkıntı oluşturulabilir dedi progestan ve magnezyum başladı ama benim durumum riskli gebelik olduğu için tek gebeliğe göre önlem alınması gerekiyordu sanırım. Normal bir süreç olabilir kasık ağrıları
HuzurDenizim Glr95 benimde aynı şekilde hamileliğimin 13. Haftalarına kadar ara ara lekelenme şeklinde kanamalarim olmuştu , şuan yok çok şükür ama bu batmalardan insan evham yapıyor yinede . Siz doktorunuza danışabildiniz mi normal mıymış bu durum ? Nasipse yarın kontrolüm var bende bir danisacagim sizede yazarim
Glr95 HuzurDenizim benim hiç aklıma gelmedi bunu sormak kanamanın sebebini de cozemediler zaten progestanla durdurdular 1 ay kullandım bıraktım sonra inşallah bir daha yaşamayız bazen baya ağrılı oluyor bazen hiç olmuyor bazen de hafif agri oluyor surekli degisken sorunca yazarsanız sevinirim