DeryArenn Kızlar ben granül sabunla yıkıyorum ama hiç güzel kokmuyor kıyafetleri bebegimin siz neler kullaniyorsunuz güzel kokması için?
Kuzucukno2 DeryArenn baby me pudra kokulu granül sabun ve duru klasik granül sabun kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak da Dalin düş bahçesi ve chicconun yumuşatıcısı. Dönüşümlü olarak bir onu bir diğerini
kindacute DeryArenn baby me toz sabun kullanıyorum pudra kokulu. Maşallah diyeyim haftalar oldu yıkayalı hala mis gibi kokuyor her şey. Kurutma makinesinde bile gitmedi kokusu
a-b1 DeryArenn Bebikom henüz doğmadı ama ilk kıyafetlerinin hepsini siveno sıvı deterjanla yıkadım. Güzel hoş bi kokusu var bana böyle limon ve portakal bahçelerine andırıyo
DeryArenn Kuzucukno2 ben yumuşatıcı kullanmak istemedim başta ama böylede hiç güzel kokmuyor çamaşırlar memnun musunuz dalinden
Kuzucukno2 DeryArenn ilk başta yumuşatıcı koymadım çok kötü kokuyordu resmen kireç gibi kokuyordu sonra tekrardan yıkadım yumuşatıcıyla çok az koydum ama kireç gibi kokuyu götürdü en azından. Dalin çok güzel kokuyor alerji falan da yapmadı zaten az koyuyorum
DeryArenn kindacute ay süper valla onuda denemek lazım ben duru kullaniyorum hiçbir koku yok aksine kötü kokuyor
2633 Dalin sıvı sabun kullanıyorum çok az da Dalin düş bahçesi yumuşatıcı koyuyorum evi buram buram bebek kokusu sardı 🫠
kindacute DeryArenn dene canım tavsiye ederim yumuşatıcıya falan ihtiyaç olmuyor eşyaları yumuşacık yapıyor