Dmt61 Kızlar 35 haftalıkken renkli usg çektirdim yüzü bariz belli artık görüntü doğumdan sonra farklı çıkıyor mu sizin nasıldı doğum sonrası. 🙂
Kuumsaal77 Dmt61 bende kızımda 7 aylık falandı yaptığımda birebir aynısını doğurdum kendisi kocamın kopyası olur 😄
Aslaninannesi_ Kuumsaal77 gerçekten mi ya ben değişir diye ümit ediyorum ama benim oğlan da kocamın küçülmüş hali
Dmt61 Kuumsaal77 ay cok sevindim degismesin aman cok tatli cunku 😂 ama ben kime benzedigini anlayamadim net olarak 😂
Aslaninannesi_ Dmt61 kız hiçbir yeri bana benzemiyor bari dudağı ne bileyim burnu yani bir organı benzese diyordum 😀 göz alın kulak burun ağız hepsi baba 😀
Dmt61 keyfimin-kahyasi-misin yanaklari tombik duruyodu insallah oylede dogar ama dedigin gibi sislik oluyor 🙂
bengonca Benim ikiz kızlarımdan biri böyle başını geriye ittirmiş gibi bir renkli fotoğrafı var. Hala başını geriye attığında usg ile aynı diyoruz 😂 14 aylık oldular hala değişmedi 😂
Dmt61 bengonca ne guzel onceden gormus oldum o halde meraktan catliyodum nasil bi tipi var diye 😂 zateb 35.haftada cekildi dahada degismez
1_momm_1 Aslaninannesi_ bende ilk gördüğümde karnımda minnacık seni taşıyorum demiştim o kadar benziyordu ki bendeki küçüklük fotoğrafına doğurdum ödemler gitti ama hâlâ baba şuan her gören hemşire bile sen aynaya hiç bakmadın mı hel babaya benziyor bu diyor eşimle ikimizin gözü de kahverengi sadece göz rengi bana benziyor diye kendimi kandırıyorum 😂😂
Aslaninannesi_ Dmt61 evet geçen gün evde kendi kendime diyorum ben senin mide yanmanı çekerim ağrını herseyini sen git babana benze 😀😀
staRmama 15-20 tane fotosu var 24. Haftadan 36. Haftaya kadar sadece bir tanesi birebir aynı diğerleri benziyor sadece 😂