GirlandBoy_Mom Melissayda intihap varmış canım ya oda tehlikeli dedi sağ tarafımda onu bu ara göstermem lazımda nasıl yapıcam bilmiyorum karnım ağrıyor devamlı😢
Melissayda @GirlandBoy_Mom yaa canım kıyamam inşallah sağlıklı sorunsuz devam eder ihmal etme göster çok dikkat et kendine minişi korur rabbim 🙏🥲
GirlandBoy_Mom Melissayda inşallah canım ya tekrar özele gidicem ya da yakın zamanda devlete gidicem yayılır dedi doktor enfeksiyon dan daha tehlikeli dedi
Melissayda @GirlandBoy_Mom iltihap neredeymiş canım karın ağrısı da ondan o zaman damarlaşma geçmiş mi peki
GirlandBoy_Mom Melissayda sağ tarafımda rahim ağzında canım damarlaşma da devam ediyor of çok zor ya nasıl ilerlicek hamileliğim merak ediyorum 🥺
Melissayda @GirlandBoy_Mom inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım strese girme en etkilyen şey olumlu düşün güzel olsun her şey tetkiklerini yaptır dualarım seninle 💕
Anneoluyorumhello Eymenkuzusu Aminn herkesin gönlünden geçen olsun bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum oğlumda kız kardeşim olsun lütfem diyor🥰🥰😅