Momybaby Bebişim 3 buçuk aylık. Yemesi azaldı ve aşırı sınırlı olmaya başladı yanından ayrılsam ağlamalar bağırmalar. Doktorum büyüme atağında olduğunu söyledi. Hem mama hem anne sütü gidiyordum. İkisinide çok çok az yiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Var mı aynı durumda olan? Yaklaşık 3 haftadır böyle.
Adenmom_ Momybaby merhaba 3 ay 18 günlük kızım biz de aşırı huzursuzluk, uykuya geçerken zorlanma, uyanıkken hep yanımda kucağımda olmak istiyor, durup dururken ağlamaya başlıyor , iştah konusun da çok şükür sorun yok ama bu halleri bizi yoruyor
Hulo2105 Momybaby ahhh canımmm valla 2 haftadır forumda geziyorum kendime yandaş aramak için herkes aynı durumda. 3.5 aylıkken başladı gece uyanmaları. 4. Aya daha adım attık bütün uyku muyku kalmadı. Ağlıyor çok uykusu var ama uyumuyor. Dün gece zirve yaşadık hadi daha kötü artık ne olabilir bence olmaz. 5 kere uyuttum yatağa koyuyorum uyanıyor sinirlerim bozuldu bağırdım ağladım ev birbirinde. Gece en son yorgunluktan uyudu saat 1 e geliyordu. Gündüz 30 dk uyuyor o da yanında yatmam lazım. Eli kolu oynuyor uyurken. Sonra da ağlayarak uyanıyor. Bittim yani neymiş bu 4. Ay şiştim. Memeyi de bayılarak emmiyor. Doktor sessiz sakin bir yerde emzir dikkati dağılıyor etrafa bakmak istiyor dedi. Çözümü yok maalesef 5. Aya girince geçiyor diyor okudum burda da öyle dediler ama sonra da diş çıkma olayları var. Valla cesareti olmayan çocuk yapmasın gerçekten çok zor bir süreç. Ben annemlerde kaldım hep insanlar da perişan oldu.
Momybaby Hulo2105 kesinlikle bende çaresizce bi çözümü var mıdır diye bakınıp duruyorum. Destekçin olması yine de iyi. Benim eşim var sadece o da çalışıyor. Ne yemek yapabiliyorum ne başka bir şey. Düzene nasıl girer diye birisi söylese de yapsam ama anladığım kadarıyla yok bekleyeceğiz
myavocado Hulo2105 haklısınız, benim de başından beri annem babam bizimle kalıyor, kayınvalidemler de çok yakın oturuyor sık sık geliyorlar, o kadar insan perişan olduk peşinde 😂 yine de biz şanslıyız iyi yanından bakalım, Allah tek olanlara yardım etsin
Hulo2105 Momybaby benim eşim 2 aydır evde sağolsun destek oldu bana ama iş kuruyoruz o da hep dışarda diye anneme gittim kaldım. Eve dün geldim çocuk babasını unutmuş bu sefer de bana bağlandı eşimi yabancıladı. Kucağımdan veriyorum babasına ağlıyor. Neden böyle oldu anlamadım bana gelince susuyor. Bugün popom yer görmedi vallahi
Hulo2105 myavocado ah kesinlikle büyük konuşmıyım tek olsam hastanelik olurdum. Destekçim olmasına rağmen elim kolum sırtım ağrıyor 70 yaşında neneler gibiyim banyo zor yapıyorum arada derede yani