aslaninannesi7 Asteriaacat 34 haftalık olduk. Geçen hafta tamamladım valla geçe bile kalmışım zar zor yaptım. Gide gele otura kalka 😂 daha erken yapılmalı kesinlikle
babyiscoming_ Asteriaacat 30 haftalık olduk 2 hafta sonra işten ayrılıyorum 32 de yapacağım inşallah çok ağırlaştım zaten daha erken bile yapılabilir diye düşüniyorum ama çalışırken zor ☺️
Zeynep_Kaya80 Asteriaacat 36 haftalık oldum ve daha hazirlamadim 😅 galiba iki çocuktan dolayı üşeniyorum biraz
ShutUp Asteriaacat 29. Haftamda bitirdim sadece kahve çay komposto vs eksik onlarda doğuma yakın halledilir şeyler
Asteriaacat aslaninannesi7 bende başlayacağım da bakıyorum ne zaman yapsam diye daha kargo bekliyorum 😂
Asteriaacat babyiscoming_ ben kızımda çalışıyordum 36 da felan yapmıştım da şimdi daha erken yapacağım
Asteriaacat Halide65 İlk giyeceği kıyafet Bebek bezi Biberon Yedek kıyafetler Battaniye vs. Kendiniz için de Ped İki adet pijama takımı Terlik İç çamaşırı Bunlar hayat kurtarıcı fazlasını yük etmeyin 🤣
defnevedoruk Asteriaacat ilk hamileliğimde 32de falan yapmıştım bunda 35-36da yaparım cok erkene gerek yokmus
Asteriaacat defnevedoruk bende ilk çocuğun enerjisinden kaynaklı yetişmez diye erken yapmak istiyorum 😂
Mommywolf İlk gebeliğimde 36.haftada hazırlamıştım. 40a kadar bekledik 😄 36dan öncesi eğer bir sıkıntı yoksa erken bence
aslaninannesi7 Asteriaacat ilk bebeğinkilerden başladım. Sonra kendi ihtiyaçlarımı koydum. Başta liste yaptım öyle daha kolay oldu
Baby_B Asteriaacat 26+3 deyim Suan kiyafetleri yikiyorum Nasipse ütü yapicam Yerlestiricem bu hafta Hastane cantamida 30.haftada hazirlarim