mervedkclr Dileminiz Rich Hospital’a yeni bir kadın doğumcu geldi. Semih bey. Çevremde ismini epeyce duymaya başladım ben de kontrole gidip tanışacağım
Linamira Semyil Merhaba Nilsem hanım takipli misinz nasıl acaba doğum için düşünüyorum da yardımcı olabilir misiniz
Ay-07 Memorialde bilgi hanım çok memnunum gayet ilgili ,detaylı ultrason içinde Cem Sanhalı önerebilirim çok çok iyiydi detaylı herşeyi söylüyor
051020antalya Ay-07 bende gülbin hanıma gidiyorum ama kararsızım hala siz memnun musunuz bilgi hanımdan
ilayda_123 Antalya Şehir Hastanesinde kadın doğum doktoru merve uğur var çok ilgili güler yüzlü tavsiye ederim
Semyil Linamira canım ben nilsem hanıma takipliydim çok severek gidiyordum her anlamda çok bilgili bir insan çok ilgileniyor asla para odaklı düşünen bir insan değil doğumumuda nilsem hanım yapacaktı ama başka şehirde acil olarak doğuma alındım bebeğimin nabzı düşüyordı kordon dolanması olmuştu. Düşünürsen öneriyorum doğumdan sonraki kontrollerimde de yine nilsem hanıma gittim
Linamira Semyil bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim bugün gidip görüştüm kendisiyle gerçekten çok samimi ve ilgiliydi ❤️