Canesss öncelikle nişanım geldi ardından doktora gittim dopum başlamıs fakat cok etken diyerek ciğer geliştirici verildi serumlsr vs derken bazı takviyeler yqpıldı 1 gece yatış verildi yattım rllrrınden geldiğince doğumu önlemeye caliştilar dınra 2 hafta kadar evdr ışaclarla bu durumu dedtekledık erken dogum olmaması adına fakat ancak 2 hafta daha tutabildik bebeği. 🤷♀️ sonra geçen hafta 35+5 günlük olarak suyumun azar azar gelmesiyle hastaneye gittim ve direk doğumhaneye aldılar doğumhanedeyse acılmam ⅚ cm di suyum geliyordu doğum başlamıştı doktora bildirildi ve tam olarak 20 dk içinde açılma 10 cm oldu ve hızlı bir şekilde kesisiz dikişsiz bir doğum oldu sadece enterasan sekılde ılkkez duydum rahmim varis olmus iç dıs olarak onlar dikildi o kadar onun dısında cok hızlı ve kolay bir doğum oldu aşırı rahat kolaydı resmrn bır avazda dedikleri gibi ıdgdu rabbıme sükür yavrum yanımda ama gözümün nuru gibi her anne gibi ebdişe ediyorm biranönce iyi sağlıklı bişekilde büyüsün bu süreci atlatsın diye