Minikdunyam Asena_ tugrammm shtngstr Papatyapapatya Busraprtk Mev [bilinmeyen] Tugba07 Rabisaliiii glshmmyy worin Deletedmom429 Gulzar Ozge11 Pamukprens Buseamaikizlerburcu Bebekim123 Bktkzycnyt GamzeTopluKk Ecmbalci BeyzaXx Gnygns Blueinflames89 Gnygns Ayazinanasi 5seneninmucizesi Hhhzzzlll3545 Gulnar44 Muwahhide nursena NrdnBalaban Deletedmom00251 Senbibak Despinaa Kubrarecep Sudem Cansn SevgibiR sevdasevda Erbeybebek BeyzZaA Cigdemilkar Sedahoca BehiyeGrel mrsssblt minigin_annesi Dora91 hanımlar Allah hepinizden razı olsun bazılarınıza cevap yazabildim müsait oldukça bazılarınıza yazamadım kusura bakmayın fırsat buldukça yazıyorum. Rabbim tüm iyi dileklerimizi kabul etsin bebeiikerimizi sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ☺️ Bakalım inşallah akşam emzirmem için getirebilirler yavrumu
deletedmom734 Minikdunyam Heeeyyy🤜🤛👶 hayırlı olsun bitanem hafizeipekle aynı zamanda doğurdunuz :) normalden sezeryana dönerek hemde...şimdi nasılsın bebeğin nasıl
Minikdunyam deletedmom734 hadi ya 😂 ne güzel ben iyiyim çok şükür ama yavrum bi süre yoğun bakımda bütün kalp doktoru görecek inşallah iki güne düzelir ve gideriz :)
tomurcukannesi Minikdunyam ay hadi gözün aydııınnn❤️ İnşallah kısa sürede çıkarr Happy mom bebekleri yoğun bakımlara karşı çok dirençliiii😍😍
Minikdunyam 23Zumra yok canım iğneyi hiç anlamadım bile çok başarılıydı maşallah tam belden yapmadılar az yukarısı sırta doğru yaptılar
Minikdunyam AcemiAnne19 sağol canım yok ben ekstra bişey yapmadım sütüm öncesinde de geliyordu çok şükür doğumdan sonrada geldi 🙂
sevdasevda Minikdunyam canım gözün Aydın insallah sağlıklı bır sekılde bebegınle çıkacaksın hastaneden umarım fazla tutmazlar Rabbim herseyı gönlünce versın bolca dua 🙏 Allah’ın izniyle geçecek buda
SevgibiR Minikdunyam gözün aydın canım 🏵️ 🏵️ sonunda bebisine kavuştun sezeryan mi normal mi diye soruyordun geçen doğrusu sezeryanmis baya da tombik bir bebek olmuş 😻 masallah
Cansn Minikdunyam çok sevindim doğumunu yapmana canım takip ediyordum yazdıklarını. Rabbim bir an önce bebişini de koynuna versin inşallah. Sağlıklı huzurlu uzun ömrü olsun sizinle 💜
Sudem Minikdunyam ay cok sevindim gözün aydın 😍 bende bu haberi bekliyodum 🕺 kuzucuk sağlıkla büyüsün ❤❤ doktorum banada zorunlu sezeryan dedi 😬 cokmu ağrı oluyo ya ayy bende bi doğursam 😂
Despinaa Minikdunyam moralini yüksek tut canım Insllh rabbimin izniyle pamuk kızın evine dönecek Masallah rabbim analı babalı büyütsün Insllh en kısa zamanda kavuşursunuz
Deletedmom00251 Minikdunyam canım benim hayırlı uğurlu olsun💕 ahlâklı ana babasına hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyüt Rabbim acil şifalar versin meleğine çokk sağlıklı mutlu ayrılın inşaallah hastaneden😊🎀
Zbuse Hayirli olsun saglikla buyusun🌸🌸 . Sancilar nasil basladi doktora gitme surecini anlatabilir misin🤗🤗
Minikdunyam Zbuse pazartesi gecesi adet sancısı gibi başladı yoğun şekilde karnımda toplanıyordu. Gidince doktorum 2cm açılman olmuş karnında kasılıyor dedi o şekilde oldu ara ara adet sancısı vurdu ama uzun aralıklarla