Minikdunyam Elifdursun bebek kanala girmedi canı son anda döndük ama soracağım doktoruma ne dedi muhasebeye onu merak ediyorum fazla ödedik gibi
Elifdursun Minikdunyam canım ben aradım öyle fiyat almaya normal Doğum 1450 dedi zorunlu sezeryan 2450 isteğe bağlı sezeryan 3200 mü 3400 mü öyle bişey dedi senin zorunlu oluyo cok almışlar araştır hatta emin olmak için gitmeden önce telefonla fiyat al o zman daha net olur
Minikdunyam Hafizeipek benimkinin de emme refleksi yoktu göğüs ucumda yok dün gece resmen ağladım çocuk ağladıkça aranıyor meme yok sağdım şurınga ile verdim şimdi silikon uç aldım rahatladım Çıkmazda haberin seninde haberin olsun al kullan valla rahat edersin
yarennn Minikdunyam benim göğüs ucumda azdı tutmakta zorlanıyordu silikon uc aldim ama ebeler ona alıştırma dediler şırıngayla göğüs ucumu çıkarmayı öğrettiler hep o şekilde emzirmeyi denedim siringayla çektirip agzina verdim göğüs ucumu ve şimdi göğüs ucum çıktı yapmıyorum artık çok işe yarıyor onu denemelisin bence
Hafizeipek Minikdunyam kuzum ben ne olur ne olmaz diye zaten pompa alırken silikon göğüs ucu almıştım ama benim sağmaktan göğüs ucum daha da çıktı
Minikdunyam MinnakBebegim süt için mi yeşil soğan dediler bol su meyve suyu fln değil su içeceksin dediler zaten istemsizce deli gibi susuyorum ve tahin pekmez şuan sütümüzün maşallahı var
MinnakBebegim Minikdunyam yesil sogan meyve suyu nomral su ve sutmu?bunlari yemeizmi gerek anlamadim yoksa sutmu artiriyor
Minikdunyam yarennn ya ağlamasına dayanamıyorum yeter ki içsin bi şekilde diye ne varsa denedim ve bu uç resmen kurtarıcım oldu. Gece beter olduk o ağladı nefesi gitti bende ağlamaya başladım Allah’ım ne garip diyorum
yarennn Minikdunyam çok zor bir süreç emzirmeye ilk başlanılan zaman gerçekten bende 4 gün boyunca ağlama krizlerine girdim emmiyor diye 🙄
dishonest Minikdunyam çok güzel bir haber🤗 minik dünya ve ailesi zor günlerin ardından uzunca yıllar çok mutlu yaşamışla. -SON- 🤗❤️
Minikdunyam Elifdursun kuzum benim çoçuğun tahlilleride vardı eşime bi sorayım ben olsam incik çincik sorarım ama doğru düzgün sormamış Ödemiş ne dedilerse
Minikdunyam Elifdursun kuzum demekki doktor benimkini isteğe bağlı demiş daha 2 cm ken Doğumu başlattı 6 7 saat suni sancı verdirdi bebek kanala girmediği belliydi sonrada sezeryan yapalım dedi düşün 5 cm açıklıkla sezeryana girdim belki başka doktor olsa eve yollayıp sancını çek kendin açıl diyecekti ne bileyim tecrübesizlik işte
Minikdunyam MinnakBebegim bunlar sütü arttırıyormuş özellikle yeşil soğan ne zamana hastaneye gitsem özellikle söylüyorlar bi de su 3 lt iiç diyorlar meyve suyundan Ziyade
Minikdunyam dishonest canım benim ya o kadar güzel bişey ki kaka yaparken ıkınması yüzünün şeklinin değişmesi bile eşimle beni güldürüyor 😂 rabbim inşallah bütün hamilelere bu mutluluğu Yaşatsın çok güzel anlar ☺️
MinnakBebegim Minikdunyam aaa anladim ca im yesil soganin anne sutumu artirdigini ilk defadi duyuyordummm bence guz ben severim yesil sogani
dishonest Minikdunyam içim eridi 😌 dünyanın en güzel şeyi bu olmalı gerçekten rabbim acısını göstermesin 🙏