Minikdunyam Evet hanımlar çok şükür doğurdum ve normal doğumu deneyerek başladık sabaha karşı kasılmam ve sancılarım başladı. Hastaneye gittiğimde 2 cm di 10 dan 15 de kadar 5 cm açıldı ama o suni sancı beni bitirdi. Ve en son dayanamadım denedim ama olmadı. Bebeğin kafası bi türlü kanala girmiyordu. Doktorum çok fazla yıpratmak istemiyorum dedi ki benimde artık gücüm kalmadı hemen spinale döndük o an rahatladım iğnem yapıldı belden ve 15dk içinde kızımı gördüm yanağıma koydular öptüm yumuşacıktı hala şoktayım benim mi diyorum aynı babası Pamukğum benim 3900 doğdu. 45 dk kadar da benim işlemim halledildi. O kadar yorulmuştum ki biraz oksijen verdiler o ara dinlendin uyumuşum bile sonra odamıza geçtik. Fakat bebeğimi getirmediler kalp atışları çok yüksek ve ritimde sıkıntı çıktı şimdilik yoğun bakıma aldılar kaç gün kalacak bilmiyorum sütümü sağıp veriyorum. Dua edin lütfen Rabbim herkesin yavrusunu annesine babasına bağışlasın. İnşallah kuzumla in kısa sürede çıkacağız burdan Şuan çok az ağrım var karnımda idare edilemeyecek kadar değil arada yürüyüşler yapacağım. Sorularınız varsa yanıtlarım kızlar hepimizden Allah razı olsun
Semencivraci Minikdunyam yaaaa yerim onu ben rabbim biran once kavustursun sizi hemencecik al kucagina. Sanada cok gecmis olsun canim
Ozlemsvr Minikdunyam ayy sonunda. Hadi gözünüz aydın, Rabbim sağlıcakla büyümesini nasip etsin. Inşallah yoğun bakımdansa çıkıcaktır. Gelmiyor gelmiyor demistin ve geldiii 😊
Sezgin Minikdunyam canım çok geçmiş olsun ne mutlu sağ salim bebeğine kavuşmuşsun😍😍 rabbim biz diğer hamilelerin de yardımcısı olsun🙏Analı babalı büyüsün inşallah bebeğin sağlıklı ömürlü olsun💐💐
Berkaytuana Minikdunyam canımm gözün Aydın 😍 Rabbim şifa versin inşallah dualarım seninle ve o minik yavrunla 😍
blacklove Minikdunyam bende haberini bekliyordum 😊 merak etme annesi cok tutmazlar bebisini hastanede gözün aydın
Minikdunyam blacklove inşallah canım rabbim tüm bekleyenlerin yavrularını hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
SeherNilgnBakrc Canımm gözün aydın Allahım sağlık versin bende normali bekledim ama kanala girmeyince sezeryanla geldi kızım çok korktum gerildim ama herşey onların sağlığı için
MeltemKocamer Canım gözün aydın..dularımız minik meleğinle🙏🙏en kısa sürede çıkacaksınız hiç merak etme..
Minikdunyam Asena_ tugrammm shtngstr Papatyapapatya Busraprtk Mev [bilinmeyen] Tugba07 Rabisaliiii glshmmyy worin Deletedmom429 Gulzar Ozge11 Pamukprens Buseamaikizlerburcu Bebekim123 Bktkzycnyt GamzeTopluKk Ecmbalci BeyzaXx Gnygns Blueinflames89 Gnygns Ayazinanasi 5seneninmucizesi Hhhzzzlll3545 Gulnar44 Muwahhide nursena NrdnBalaban Deletedmom00251 Senbibak Despinaa Kubrarecep Sudem Cansn SevgibiR sevdasevda Erbeybebek BeyzZaA Cigdemilkar Sedahoca BehiyeGrel mrsssblt minigin_annesi Dora91 hanımlar Allah hepinizden razı olsun bazılarınıza cevap yazabildim müsait oldukça bazılarınıza yazamadım kusura bakmayın fırsat buldukça yazıyorum. Rabbim tüm iyi dileklerimizi kabul etsin bebeiikerimizi sağlıklı büyütmeyi nasip etsin ☺️ Bakalım inşallah akşam emzirmem için getirebilirler yavrumu
tugrammm Minikdunyam canım Allah bebegine sifa versin inş tez vakitte saglıgına kavusur minigin içini ferah tut Allah büyüktür
Mervus Minikdunyam gözün aydın canım😍 Rabbim tez vakitte sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 🥰