Sabahatsrbtc 19 haftalık olduk fakat hala çok bir hareket yok bende ya çok endişeleniyorum bir kere hissettim bir kelebek cırpıntıı gibi bu ara kızım olacak 😘🩷
Iraz Sabahatsrbtc bende 19 haftalıgim 16 da azar azar minik hissettik sonra durdu şuan çok nadir uzaninca yada oturunca altta bir dokunup brakiyor ilk gebelik ise normal benim 2. Gebeliğim 2 de daha erken hissediliyormus canım
Ebru_ebru Iraz Canım seninle aynıydık biz sanırım erkek bebiş olacaktı senin 2. hatırladığım kadarıyla benimde erkek olacakmış dün öğrendim ☺️
Iraz Ebru_ebru tatlı birseyler ye canım uzan sol tarafına öyle hissetmezsin sırt üstü uzan mutlaka hareket eder inşallah
Ebru_ebru Iraz 24 yaşındayım ilk gebeliğim çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Iraz Ebru_ebru Larraa kızlar benim 2? Gebelik olduğu için ben hissediyorum sanırım zatne bariz takla filan atmıyor minik bir dokunuş bende 21. Haftadan sonraydı sanırım ilk gebeligimde net hissetmiştim sağlıkla kucaklayin inşallah 💕
Aysuos Iraz benimde 3 ağustos sat, doktorum mayıs 10 diyor normal olursa ama nisan sonu gibi gelir dedi🙆🏻♀️❤️
Aysuos Ve bende hala hareket hissetmiyorum, yani çoğu gaz bağırsak hareketi farkındayım. Endişeniyorum ama sizleride okudukca biraz rahatlıyorum