Evet arkadaşlar 38 de biz elendik bende yazabilir miyim bir gün diyordum o gün bugün dün suyum geldi sabah 10 gibi ve ben tabi beklediğim için panik yapmadım eşim işteydi onu aradım sancım olursa gelirsin diye haber verdim bu arada sancıyı bekliyorum yavaş yavaş doktorumu aradım gelmem gerektiği çünkü suyumun gelmesi ve sancımın olmamasının kötü olduğunu söyledi tabi bende biraz korktum ve hastaneye gittim eşim ve doktorum bu konuda şahaneydi motivasyon olarak sonra yatışım yapıldı suni sancı istemiyorum sancımı bekliyim dedim gelmedi açıklığım da yoktu 1 gün bekledik ve bu süreçte suni sancı verilmesi gerek dedi doktorum sancı aldım 6 gibi sabah 10 kadar sancı çektim ve açılmam 9 cm di ama beni bir görün sancıda canım çıktı çocuğun kafası görününce çatı ya çıktım ve 15 dk ıkınmada çocuğum kızım kucağımdaydı doktorum kesi yapsaydı 5 dk da doğurdu ama dedi ki ilk doğum ve ben seni kesisiz yapmak istiyorum bende uğraştım bunun için sağolsun kocam da aşırı yardımcı oldu destek oldu ve kızıma kavuştum Rabbım bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin evet kolay değil ama imkansız da değil 🤲🏻🫶🏻🌸