Ozgesrnn Merhaba arkadaşlar 22haftalığız biz ama göğüslerim okadar büyüdüki gerçekten dışardan kötü bi görüntü olmaya başladı artık catlamaya başlamalarını söylemiyorum bile, acaba Doğumdan sonra eski haline dönmeselerde bi küçülme olurmu bu durum beni çok rahatsız ediyor çünkü 🤔🤗
Kumvoled Ozgesrnn ya önce bu sekilde balon olup doğumdan sonra poset gibi oluyor yani bence balona razi ol sonra cok kotu duruma geliyor 😁
Neroizm Ozgesrnn maalesef dogumdan sonra iyice sut dolup buyuyecekler. Ancak emzirme sureci bittikten sonra kuculecekler ama yine ne yazik ki dolup bosalmaktan deforme oluyorlar.
Nurysf 40ım çıkana kadar patlicak gbiydi sonra yavaş yavaş normale dönüyor en son süzme yoğurt torbası gibi oluyo 😛😂
Bettby Ozgesrnn doğumdan yaklasık 6 ay sonraküçülüyor cnm cunku emzirme başlıyor doğar doğmaz ve göğüslerin o düzene alışması 3-4 ayı buluyor ama sonuc olarak küçülüyor ama eski halinden biraz farklı bir hal alıyor tabi 🤦🏻♀️🤗
Simbad Ozgesrnn ayni dertten bende muzdaripim 15 haftaligim ve goguslerim okadar buyuduki dar birsey giyemez hale geldim umarim daha fazla buyumezler😢
d190516 Simbad aynı ben bizde 14 haftalığız dar elbiselerin üzerine kazak giymek zorunda kalıyorum maalesef 🙄
Smyym Simbad normal de küçük olduğu ıcın büyümesı benı mutlu edıyo😝😝bır kızım var 75 beden takıyom oyuzden hamılelıgı seviıyom keşke hep öyle kalsalar 😝😝😝
Simbad Smyym benimkilerde normalde de buyuk oldugu icin problem yasiyorum biraz genetik sanirim birazda keske benimkilerde birazcik kucuk olsalardi😂
Agg0207 Hamilelik boyunca gögüslerim büyüdü dogumdan hemen sonra söndüler resmen hep emzirmeme ragmen ve çok kötü bi hal alıyorlar resmen sarkıyor
Zeynepzeze Benim zaten büyüktü ve rahatsızdır bu durumdan. Şimdi daha da büyüyor ve benim hamileliğim daha yeni. Sonra ne olur bilmiyorum 🙁
Zezgit Ozgesrnn bende 21oldum karnım hiç büyümedi gögüsler aldı başını gitti . Doğuma kadar daha büyürlerse sanırım karnımdan da daha büyük olacaklar
DuyguSenturk Zezgit şuan bende aynı durumdayım karnım hiç çıkmadı 17 haftalığıx ama gögüslerim büyük olmasına rağmen daha da büyüdüler 🙈
Zezgit DuyguSenturk bende öyleyim yaa teyzem eşim falan gülüyolar artık bana üstelik gögüslerimin ağırlığını çekemez oldum 😥 birbirlerine yapışıyolar terliyolar pişk olmay başladılar hiçbiyere sığmıyolar