Kızlar bugün kontrol için hastaneye geldim fakat bebeğin kalp atışlarında azalma gördükleri için direk yatışım verildi. Normalde iki gün sonra alacaklardı. Hem makat geliş hemde gelişim olarak bir haftadır büyüme göstermediği için. 37. Haftaya yeni girmiştik geçen hafta her ihtimale karşı ciğer geliştirici bir doz olmuştum. Açıkçası hastaneye gelirken hiçbir eşyamı da almamıştım. Yatış işlemlerim yapılır yapılmaz kan sonuçlarımı bekledik bir yandan Nst çekildi. Ardından önlüğümü giyip damar yolu açıldı ve ameliyata aldılar. Ameliyatta ilk belden uyuşturma yapıldı inanın ki koldan serum takılması daha acı verici bir olay değil. Hemen yatırıp sonda mı taktılar hissetmedim bile. Baş ucumda anestezi doktoru sürekli konuştu ve ilgiliydi ben daha bastırdıklarını yeni hissederken 5dk da bebeğimin sesini duydum. Zaten mide bulantısında sürekli ilaç verdi. Ağrı kesici de öyle bebeğimle kavuşup götürdüklerinde 25dk kadar dikiş işlemlerini yaptılar sadece çekme gibi şeyler hissediyorsunuz bir de mide bulantısı inanın korkacak bir şey yokmuş. Ameliyat sonunda ısıtıp odama aldılar. İstediğiniz an da ağrı kesici yapıyorlar yürüyüş yapıp gazı da çıkardım. Daha hastane sürecimiz bitmedi ama çok şükür iyiyiz ☺️ dualarınızla daha da ayağa kalkacağıma eminim. Herkesin hikayesi farklı kötü hikayelere kulak asmayın olumlu düşünün.