Merve15 Merabalar gebelik bekliyordum belirtiler de var gibiydi ama bugün adet oldum akıntım az geliyor ama hala umut ediyorum. Adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
Mdmdkndbhrye Merve15 benn😂😂 adet oldum ozaman 1 haftalık hamıleymışim ve normal adet oldum 5 6 gun surdu azda gelmedı sonra tabı ben 4 hafta daha gectı ve cocugum 5 haftalıktı ogrendıgımde dıyer adetım gelmeyınce fark ettım 😂Doktor ustune kalmıssın dedı
Sevdaliza Adet olduğumda hamileymişim ve adetim 1 hafta geldi herşey normaldi Yani meğerse üstüne görmüşüm çok hastaydım o sıra doktora B12 vitamin eksikliği için kan verdim kan sonucunda öğrendim 😂 şoke oldum
Brcm08 Ilk gebelikde test yaptim adetimin hemen oncesi bos cikti, sonra adet oldum bitti ..birkac gün sonraa tekrar kanama olunca sasirdim korktum adetim cok duzenlidir çûnkû sonra test yaptim bu sefer pozitif cikti, sonra kan testindede cikincda hamilelige ikna olduk;)
Merve15 Test yaptım iki kez ayrı zamanlarda negatif çıktı üzüldüm Bi ama adetim bitsin ya tahlil vercem yada tekrar test yapcam umutlandım 😊
Merve15 Normal adete göre bu sefer farklı biraz az akıntım var yoğun değil bide kasıklarım ayrı Bi ağrıyor
Mrlbrk Benzer durum yaşiyorum suan.adetin 4. Gunu suan ama sadece leke geliyo oda sildikce ara ara. 2. Gunu doktora gitmistim ultrasinla bakti klomen verdi hatta adetin 5. Gunu başlicam ama hala sökulmedi bu ne simdi anlamadim ben
Merve15 Mrlbrk hımm belki bebek yerleşiyordur o zaman bu şekilde kanama oluyormuş tam bilmiyorum da 😏