Iraz Kızlar aşırı kasiniyorum ikinci hamileliğim ama hiç böyle kasinmamistim kıpkırmızı heryerim kasimaktan bebek yağı sürdüm vücudum nemli ama sürekli kaşınıyorum karnım çok büyüdü goguslerimde öyle yaşıyan varmı nasıl yarışır bu kaşıntı
Beri-4835 Iraz Yaşamadım ama bi doktora görürseniz iyi olur hamilelikte kaşıntı yaşayan insanlar biliyorum. Geçmiş olsun
Baby_B Iraz çatliyor mu oyuzden mi kasiniyosunuz Yoksa baska bir sorun mu kolestaz vs gibi Tahlil yaptirin catlaktan dolayi degilse
aryadeniz25 Iraz kuzum bence çatlıyor benim de öyleydi ve ne kullandıysam da fayda etmedi çok kötü çatladı göbeğim de göğüslerde
Tuba5252 Iraz bebek yağı bana da aynısını yaptı canım kaşınmaktan geberdim resmen daha da kurutuyor cildi . Bio oil aldım Geçti kaşıntılarım çok nadir kaşınıyorum oda hemen geçiyor
Iraz Baby_B sadece göbeğim ve gogsulerim kaşınıyor canım bilmiyorum İnanlı iki gün sonra randevum var söyleyeceğim ama sürekli kaşınmasincanimi sıktı
Iraz aryadeniz25 ay aslında ikinci gebeliğim ilkinde zaten baya çatlamistim uff çok üzüldüm buna zar zor toparlamistim korse ile ara vererek gebeliğe
Iraz aryadeniz25 ama kaburgalrimin üzeride kaşınıyor acaba bebe yağı mi alerji yaptı sürdüğüm yerler kaşınıyor cnki
aryadeniz25 Iraz 😒 bilemedim şimdi istersen bi duş al bakalım belki düzelir düzelmezse doktora görünürsün 🙄
Iraz aryadeniz25 oğlum uyumadı maalesef alsam korkabilir uyutamiyorum ya 😓 sabah alayım bu gece de dayanayim çok aşırı kasinmiyor şuan ama umarım yağdandir