ZeynepUsar Doğum kontrol haplarını kasımda bıraktım 11 aralık adet olmam gerekiyodu gecikti test yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mı :) biraz silik gibi
Ebruuu0606 ZeynepUsar gölge şeklinde bir çizgi var gibi bikaç gün sonra tekrar deneyin inşallah varsa daha net çıkacaktır yada kan verin orda daha kesin sonuç alırsınız
Ebruuu0606 ZeynepUsar yerında pek net olmayabilir bikaç gün bekleyin derim ayrıca sabah ilk idrarla yapmanız daha net sonuç verebilir
yorgunmomy Hemen çıktıysa kuruma çizgisi olmayabilir ama benim testimde de 5 10 dk içinde çıkmıştı böyle silik bi çizgi hemen çıkmamıştı bi kaç gün sonra tekrar yaptım onda daha net çıkmıştı çift çizgi
Sedmaksodl ZeynepUsar benimde böyleydi biraz daha bekleyince çizgi daha belirgin oldu ertesi gün kan verdiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim darısı başınıza
Sedmaksodl ZeynepUsar o hafta karın ultrasonundan kese gözükmemişti 6. Haftada keseyi gördük doktor 2 hafta sonra gel demişti 8. Haftamızda kalp sesini duyduk
ZeynepUsar Sedmaksodl kanda çıksada kontrol içşn bekliyim o zamn ya çok teşekkür ederim yazdığınız için :))