Aleyy_53 Uygulama 40 hafta gösteriyor ya ben kafamda bir tarıh belırledım inşAllah ozaman gelir 39 haftalık olunca yani ☺
Sazenin Aleyy_53 bizimki de koç burcu olur diye korkuyorum 🤭 39 da doğsa balık olsa daha iyi gibi sanki 😅 sağlıkla doğsunlar mühim olan o tabikii🌸
Sazenin Akdere_44 gerçekten son günler daha çık geçmez gibi😅 kolay bi doğum olur inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🌸
Dilek_aslndg Sazenin çok teşekkür ederiz💐 iyi yapmışsınız bende de yenidoğan 4 parça ürün var alt üst takım ve tulum olarak bende genellikle 3 6 alıyorum yada sadece 3 aylık.yaza da boyuna kilosuna göre alırız diye düşünüyoruz☺️
Sazenin Dilek_aslndg bende öyle düşündüm hiç yazlık almadım sonradan alırım diye, kolaylıkla sağlıkla doğsunlar inşallah alınır ihtiyaçlar hiç bitmiyor zaten ☺️
Dilek_aslndg Sazenin amin inşallah kesinlikle büyüdükçe dertlerde nüyür ama rabbim bu güzellikleri aratmasın varlıkları çok güzel 😍❤️
Sazenin Dilek_aslndg biz de onlarla birlikte büyüyeceğiz öğreneceğiz bu süreçte ☺️ hayırlı evlat olsunlar vatana millete