Femay 620033 ev yapımı tereyağı, ineğiniz varsa taze süt, kendi yaptığınız peynir vs vs her şey olabilir. Reçel olur, pekmez olur, pestil olur
Ecemom_ 620033 avukat tanıdığınız mı yoksa teşekkür vs için mi hediye götüreceksiniz ona göre tavsiyede bulunabilirim
PurpleRose 620033 kendi memleketinizde oturuyorsanız memlekette meşhur olan bir şey götürebilirsiniz.
620033 PurpleRose Evet canım kendi memleketimdeyim dediğin gibi yaparım buradaki bazı kişiler çok yanlış anladı galiba hiç hoş değil dalga geçiyorlar
620033 Ecemom_ Femay PurpleRose Örnek veriyorum zeytinyağı doğal süt taze taze köy tavuğu gibi şeyler de olur mu yada daha başka şeyler mi olur?
PurpleRose 620033 şuan doğal yiyeceklerden daha kıymetli bir şey yoktur herhalde.. siz yapıyorsanız en güzeli bunlardan götürebilirsnz
PurpleRose 620033 eğer el beceriniz varsa kişisel bir pano tarzı şeyler de yapabilirsnz. Punch etamin amigurumi vs
Ecemom_ 620033 en güzeli doğal ürünler bence bu devirde altın kadar kıymetli olduğunu düşünüyorum. Köy tavuğu köy yumurtası zeytinyağı yada manda yoğurdu köy peyniri elde kırılmış kurulmuş zeytin vs çok güzel seçenekler. Benim annem birine hediye vereceği zaman kendi yaptığı reçellerden verir mesela herkes de çok severek kabul eder hediyesini💖
Femay 620033 bence tavuk dışındakiler olur. Hepsi de gayet güzel hediye. Tabii ki beğenir dert etmeyin 🌺
620033 PurpleRose Evet canım hepsini kendimiz yapıyoruz bize ait bunlardan götürsem ayıp olmaz demi sevinir mi ki
620033 Ecemom_ Bende öyle düşünüyorum canım evimizde olan şeylerden götürmek istiyorum hepsi organik doğal olduğu için ama bazı kişiler burada dalga geçti ayıp olur mu diye düşündüm
620033 Ecemom_ Şuan 3 tane şey götüreceğim biraz önce yazdıklarımı bunlar yeterli midir zeytin yağı taze süt ve taze köy tavuğu eti
PurpleRose 620033 neden sevinmesin ki şimdi herkes doğal bulabilmek için uğraşıyor. Hamileyim ve gezen tavuk yumurtası bulamıyorum zor buluyoruz bunlar çok kıymetli şeyler. Zeytinyağ falanda hele doğal olanı hiçye ucuz bir şey değil bu devirde