Mavisim3457 serap_momy İlk gebelikse alacaklarınızı bitirince bence 36 dan sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirmek iyi oluyor yavaş yavaş. Daha sonrası insana ağırlık çöküyor yoruluyorsun.
ideemirel serap_momy 34 e gireceğim bi iki güne hala yıkamadim 🫣 acil başlamam lazım, bence 31 32 gibi yapıp bitirin
HazelSeren serap_momy ben geçen doğumunda da 32 de hazırladım allahın işi işte 36 da doğum yaptım bunda da erken hazırlarım yıne ama vaktınde gelır inşallah
Larraa Ben planlarıma göre 31-32’de falan yıkama ütülemeyi bitirir hemen arkasından çantamı hazırlarım diye düşünüyorum 🌸
serap_momy ideemirel ben herşeyini yıkadım dolabına yerleştirdim sadece hastane çantam kaldı ilk gebelik heyecanı çok var bende herhalde 😄😄
minikbebegim06 serap_momy gebe okulunda her ihtimale karşı 32 de hazırlayın dediler 30.haftamdayim eşyalarını yıkadım dolabına kaldırdım bu hafta veya diğer haftada çantamı yaparım artık
serap_momy minikbebegim06 bende yıkayıp dolabına yerleştirdim etrafımdakiler şimdiden hazırla dedide bi sorayım sizlerede dedim 😊