agustosguzeli Arkadaşlar bisey daha sormak istiyorum. Perinatolojiyi illa devlette takip ettirmemiz şart mı? Sakarya’dan olan arkadaşlarım, perinatoloji için bana hastane ya da doktor önerebilir mi?
Nusyaa agustosguzeli cadde 54 te İlker Ali Çerçi ben ona takipliyim araştırın isterseniz bi araştırma hastanesinde çalışmış yıllarca şimdi kendi klinği var ve ben cok memnunum doktorumdan
Edan54 agustosguzeli Detaylı için İlker Ali Çerçiye gittim çok iyi bir doktor, çok memnun kaldım. Nakit 3600 vermiştim Ekim ayında
seymat98 agustosguzeli Hayır tabiki özelde de perinatologlar var. Ama uzmanlık alanı olduğu için ekstra ücretli pahalı oluyor kadın dogumculara göre. Bende Sedat Umur’un kliniğinde çalışan Sebiha Özdemir Özkan’a gittim. Eğitim araştırmada doğum yapmaya karar verince bıraktım Kasım ortasından beri. Muayeneleri nakit 3bin kartla 3300 ama çok detaylı ve iyi bir doktor. Ben hamileliğin başından 8.aya kadar gittim kendisine çok memnun kaldım
Nusyaa agustosguzeli benim ikiz olduğu için 3000 ödüyorum muayne ücretini tek gebelikte 2500 diye biliyorum telefonla bilgi alabilirsiniz asistanından
Smbemdy seymat98 ben sebiha hanima ayrintili ultrason icin gidecegim nasipse 4bin dediler . Siz ayrintiliyi onda mi yaptirdiniz
seymat98 Smbemdy Evet ayrıntılıyı da onda yaptırmıştım. 1 saat kadar baktı tek tek organlarına parmaklarına kemiklerine kadar izlemesi çok keyifli 😊 siyah beyaz renkli ultrasonda verdi. 2 hafta sonra ücretsiz 2.detayliya çağırıyor umarım pozisyonu güzel olur da daha keyifli geçer bir sıkıntı yaşamadan 😊 benim oğluş hep yüzünü kapattığı için yüzünü hep yandan ya da yarım gördük 💙
Tazeanne123456 agustosguzeli cadde 54te İlker Ali çerçi çok memnun kaldım detaylı ultrason yaptırmıştım kendisine
Smbemdy seymat98 insalllah canim bende yüzünü gormek istiyorum.. 21. Hafta gidecegim nasipse 2haftam kaldi ..