Asya140820 Eskiden toplanıyor bir tarafta sanıyordum meğer kasılıyormuş bugün bütün gün bi sağ bi sol kasıldı yarında aynısı olursa dokturma haber vericem bu haftalarda kasılmalar artıyor mu korkmaya başlıyorum
Minnosrapunzel Asya140820 merhaba ben de hep öyle sanıyordum ama girdiğim NST’de de düzenli sancılar çıktı yedi gün hastanede yattım şu an 28. haftaya girdim bol bol yatıyorum sen de kasılmalar nasıl canım
Ssda Asya140820 kasılma yaşıyorsun canım aman ihmal etme bende o şikayetle gittim 31. haftadayım geçen hafta nst de keskin sancılarım çıktı bir gece yatış verdi şimdi de aynı ama ilaçla devam ediyoruz bolca da istirahat verdi sadece oturuyorum😔
Asya140820 @Minnosrapunzel eskiden ara ara oluyordu ama bugün aşırı yoğun oldu uzandım dinleniyorum ama yarında böyle olursa bi gidicem çünkü bebek hareketinden çok kasılmalar oldu resmen
Asya140820 @Minnosrapunzel aynen bugün biraz daha iyi gibi inşallah zamanında sağlıklı biri şekilde gelir kuzucuklar
Asya140820 @Ssda anladım canım benim dinlemediğim zaman geçiyor ama günde kasılmalar oluyor elbet doktoruma yazıcam tekrar öyle olursa