Vefas Bebek kendine yer açıyor Annesi büyüyor artık iki gözünün çiçegi daha karnın şiştikçe karnın agrıcak ağırlık oldukça rahmin vajinana baskı yapıcak ❤️ Anne olmak kolay değil 🧿❤️
Busrababuz Kaderskmen bence gerek yok canım hepimiz yaşadığımız durumlar ama çok agrın olursa gidersin
_seydaa @Kaderskmen 29 hafta olduk iki haftadır inanılmaz şiddetli hem ağrıyo hem batıyo kaburgalarım ama bazılarında oluyomuş buna yapılabilecek birşeyde yokmuş ne yana otursam yatsam rahat edemiyorum acıdan 😣
Ela51 Bende de aşırı boyun kol ve göğüs ağrısı var iki gündür uyutmuyor sizce tutulma olabilir mi yoksa bebeğe bağlı bişey mi
Ykusdil Ya bende 18 haftalığım karnımda ağrılar kasıklarda bazen sert bazen hafif batmalar bu zamana kadar herşey güzeldi dediğiniz gibi büyüdükçe bazı ağrışar acılar oluyor heralde🤗🙏🏻 Onun için herşeye değer be✌🏻
2019z2021y Kaburga agrısı ceken herkesin Allah yardımcısı olsun. Benimde 19 20 lerde basladı kaburga agrım sag kaburgam cok agrırdı doktorum normal bazı kişilerin agrır senin göğüs kafesin dar genişliyo falan diyordu veee 35 haftamda sağ kaburgam kırıldı 😔 37 olduk yavas yavas toparlandım cok zor bi sürec doğsa artık agrılardan duramıyorum
2019z2021y Kaderskmen evet en cok nefes almak zorluyor hapsurmak öksürmek hayal gibi canımdan can gidiyor sanki ama simdi hafifledi cok sükür ilk kırıldıgında cok kötüydğ
2019z2021y Kaderskmen nasıl yani yapmamız gereken bisey zayen agrısına bisey yapamıyoruz ben aylardır cekiyordum üstüne kırık agrısı eklendi parol alabilşyorum sadece bi önlemi yok malesef
Aynan 14 haftalık hamileyim tam yılbaşında başladı ara ara olsa da olunca çok ağrıyor kaburgalarim ama altında birşey aramamistim sadece korktum kalp krizi filan sandım o kadar kötüydü 🤐