Melissayda @AYSNR90 daha belli olmadı pozisyonu uygun değildi ya çok merak ediyorum ilk bebişim kız hayırlısı olsun artık sizin belli oldu muu ? ☺️
AYSNR90 Aselll2021 malesef😔yüzükoyun yatıyodu hiç bsy göremedk bide fetal dna istedi cok kararsız kaldık cumaya başka bi doktordan randewu aldk oda fetal dna isterse mecbur yaptrcaz.
Vildan8891 AYSNR90 12 de kız gibi dedi 15 dede kız gibi dedi ama ben detaylı ya girmeden emin olamıyorum
AYSNR90 Aselll2021 ense kalınlığı en fazla 2cm oluoms bnmde 2 cm miş bsy olcağı anlamına gelmez ama garanti olsun bakalm dedi %99 garanti sonuçmuş tüm kromozomlara bakıoms fln. Bide özeldeyim kendi bünyesinde genetikçisi var hastanr yaptırıyo yani para içinmi cidden gereklimi kafam karıştı.
AYSNR90 a_gs belli olmadı cinsiyetim yüzükoyun yatıyodu hiç bi şeklde göremedk fetal dna istedi napsak bilemiyrorz🤔
a_gs AYSNR90 ferah DNA hakkında hiç bir fikrim yok bakacağım sımdi netten olsun Inşallah gösterır yakın zamanda bende kendım ıcın göstermıyecek diye düşünüyorum nasip bakalım
Aselll2021 AYSNR90 Seninki sınırda Canım canını sıkma inşallah temiz çıkar kan verdin mi ikili test için yoksa direkt Fetal DNA mı yaptıracaksın? Korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Benim bildiğim kadarıyla 2,5 milimetre üzeri olursa sıkıntı oluyor.
AYSNR90 Aselll2021 zaten yok dedi önlem amaçlı içimiz rahat olsun diye dedi. Bende cuma bi doktordan daha randewu aldm. 2li yaptrmadan direk fetal yaptıralm bu sefer 2li yüksek cıkarsa snra fetal dna yaptırırsak boşuna 2liyi yaptrmış olcaksınz dedi 13bin tl ucuzda deil.
Aselll2021 AYSNR90 3 evet Fetal DNA pahalı canım ben ikili test daha uygun ama Fetal dna gibi kesin sonuç vermiyo sadece risk olasılığını veriyo ben 800 e yaptırdım geçen hafta ikili testi. Ama gideceğin doktor da uygun görürse yaptır tabi canım için rahat etsin.
AYSNR90 a_gs valla bnm 2.hamileliğim oldugu için ilkinde fetal dna yoktu yani kimse bilmiyodu.yeni bsy ama kaç yıldır çıktı bilmiyorum. İlkinde olmadıgı için smdi garip geliyor oyüzden kararsız kaldım bi doktora daha danışçam.
a_gs AYSNR90 ben biraz özel hastanelerin bazı şeyleri para için abarttıklarını düşünüyorum gönlünü ferah tut başka doktorlarda mutlaka danış