miniminibebek Kızlar yazdığım gibi kasık ve bel ağrım dışında adet olacakmışım gibi ağrım var iki düşük yaptım bundan da korkuyorum benım gibi ağrıları olan var mı beni rahatlatabilir misiniz 🙂↕️
mlkkk miniminibebek çok normal rahim büyüdüğü için ara ara adet olacak gibi kaşık ve bel ağrısı yaşarsınız
KumpirsMom miniminibebek benimde 7. Haftanın sonuna kadar aynı şekilde ağrılar ve kramplar vardı şuan 9. Haftadayız geçti korkmayın bencede bebek yerleşmeye başlıyor
Patito__ miniminibebek adet donemlerinde agri oluyor diye okumustum canim Allahin izniyle Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi Dusuk olunca insan rahat edemior cok ii anliorm
Meltemanneolsun Progestan kullAniyor musun ? Benim de öyle olmuştu bugünlük 1 tane fazladan yap progestani demişti doktorum
miniminibebek Meltemanneolsun evet kullanıyorum sabah akşam fitil olarak çok çok ağrırsa günde 3 e çık dedi Dr um ama çok rahatsız oluyorum ağrılarımdan sanki doğuma yakınmışım gibi halbuki daha yolun başındayım hiç tadını alamıyorum gebeliğin :(
Meltemanneolsun miniminibebek benim de öyle canım progestani kullanınca rahatlıyorum ama sen 3 e çıkart. Bı de kendini sıcak tut ayaklarını karnını. Ve dinlen yat uyu ağrıların azaliyor. Bol su tuket hep dinlen
Ervaidil miniminibebek belli bir aya kadar bende yaşamıştım hatta adet olucakmoşım gibi o ağrı beni uykumdan uyandırıyordu ama korkma normal bol bol su tüket sadece 💖
Mrv_123_bg miniminibebek evet benimde uzun bi süre adet ağrısı olmuştu insanın modu düşüyor hareket edesin bile gelmiyor cok iyi anlıyorum seni. İnşallah geçer