Alyask Brgmde 33+2haftalığız hiç belli olmuyor gece gündüz sürekli hareketli gece WC ye gidiyorum hemen uyanıyor sanki hiç uyumuyor benimki 😂
_biranneadayi Brgmde Uyur veya uyumaz canım bunu sen anlayamazsın. Ayrıca 30 haftadan sonra yeri daraldığı için hareket alanı azalır sen onun hareketlerini ara ara hissetmeyebilirsin. Buna da uyuyor diyebilirsin. O kadarını kurcalama boşver 🥰
mervemom24 26.haftamdayım kızlar şu iki gündür bebek hareketlerinde azalma var normal mi bu durum baya endişelendim doktora gitsem mi
minikbebegim06 mervemom24 tatlı bir şeyler yiyip loş ışıklı bir odada solunuza yatın karnınızı sevip okşayin konusun ve 1 saat içinde 10 hareket sayın varsa endişe etmeyin
Brgmde minikbebegim06 1 saat içinde 10 hareketi olmazki o haftada bebeğin. 28 e kadardüzensiz olması normal. 32 den sonra günde 10 hareket sayılıyor 26 cok erken saymak için ki 1 saatte 10 hareket vermez
mervemom24 minikbebegim06 yaptım dün akşam çikolata yedim düş uzandım karnımı sevdim konuştum yok olmadı korkuttu beni bende kadın doğum acile gittim normal dedi baktı bir sorun çıkmadı çok şükür yeri daraldığı için çok fazla hareket etmemesi normalmiş ultrasonda gayet hareketliydi yine ama ben hissedememiştim