Civcivimmbenim DidemB maşallah maşallah 🥰 darısı bizim bebeklere inşallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü inşallah 🥰
Ervazengin01 Civcivimmbenim bende çok alsın istemiyorum.3.100 fln yeter diyorum. Onu doğurması var kız bide benim ilk gebeliğim nasil dogurcam diyorm kilo olursa korkuyorum.😂 Doğduktan sonra alsın güzel güzel diyorum.😂
Civcivimmbenim Ervazengin01 üç ve biraz üzeri hiç kilolu değil bence normal doğum için ideal 😄bende o civarlarda olsun istiyorum bakalım hayırlısı olsun Ama dört ve üstü çok olur ☺️
Dbxfdg Guzelanne56 benim de aynı sizinle hatta tam haftası ile uyumlu dedi doktor, iki hafta daha toplamda 400 g alsa 3200 gibi doğar diye konuştuk hatta yani konu sahibinin de kilosu normal gayet
12betul Civcivimmbenim 35+0 da gittim 2800 dedi . Ama ultrasonlarda yanılma payı oluyor . Mesela 2. Kızıma eksik söylerken doğum kilosu daha çok çıkmıştı . İlki de fazla iken az çıktı .
Civcivimmbenim 12betul evet öyle oluyor benim ilk oğlumda baya eksik çıktı. Onun için bu sefer biraz korkuyorum karnımda bu kadar ken doğduğunda zayıf doğar diye korkuyorum biraz
12betul Civcivimmbenim bende şimdi doğarsa eksik olursa diye tereddütteyim aslında işte annelik hali küçük olup küveze girmesin diye korkuyoruz . Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın ❤️