tlnertas Anlıyorum böyle düşünmekte haklısınız bende başka bir doktorla benzer sorun yaşadım. Benimde ikinci sezaryenim olacak fakat ilk bebeğimi maalesef doktorların ihmalsizliği yüzünden 3 aylıkken kaybettim o yüzden bu bebeğimde bende tüm doktorlara temkinli yaklaşıyorum. İlk başta Derya yaşara gidiyordum iyi gibiydi ama en basit durumumu bile takip etmiyordu bana da ısrarla fetal dna yaptırmamı önerdi yaptırdım ve bir sorunla karşılaştık ama çok şükür çıkan sonuçla bebeğimin şu an alakası yok ama onun yüzünden ben hala kuşkuluyum. İlk 4 ay kendisine gittikten sonra bana da bir tanıdığımız Elif hanımı önerdi ilk kontrole gittiğimde yaşadığımız tüm durumu anlattım ve bana aşırı samimi geldi ağlamaklı olduğumda kolumu sıvazlayıp ağlama sakın beni de ağlatacaksın deyip teselli etti. 2. Kontrolüme de geçende gittim yine normal geldi yani bana. Beni şu an için sadece doğum tedirgin ediyor çünkü bende en başından beri sürecimi onunla geçirmedim kendisi hakkında çok bilgim yok. Şöyle ki ilk doğumumu yaptığım doktorum da çok tutulan bir doktordu ama bana göre o da sessiz sakin her şeyi açıklayan biri değildi sadece süreci güzel takip ediyordu doğumumda da memnun kaldım. Bir çok doktor bence böyle çok açıklayan değil ve aşırı yoğun olduklarından dolayı böyle sanırım