danla2711 Esra_3 benim erkek canım 😂 bugün bana hep erkek denk geliyor ya da benim oğlum var diye hep erkeğe mi yorumluyorum acaba sködjdk
Esra_3 danla2711 😅😅😅oladabilir 😃😃 bana da çok farklı geldi keseler seninkiyle bilmiyorm tabi ben hiç ama 😄😄😄
danla2711 Esra_3 bende çok anlamam zaten seninkinin büyük halini atmış oldum aslında 😂 telefondan bulamadım evdedir muhtemelen
Glcn2024 Anneyimmmben bir oğlum hayatta çok şükür sağlıklı bir oğlumu kaybettim birde karnımda meleğim var daha 8 haftalık inşallah sağlıkla doğurup büyütmek nasip olsun evlatlarımı ve hepimizin evlatlarını🙏
Lagaliballah danla2711 keseye baktim fasulyeye benziyor allahim nolur herkesin gönlüne gore versin saglikla ve hayirla aminn🤲🤲
Glcn2024 selvaurnn_ merakım bi benim yok ki her anne kadar merak ediyorum bende tabi ki en önemlisi sağlık ben de aksini söylemiyorum zaten Allah içimi biliyor
danla2711 Lagaliballah ay aminn inşallah 🥰 ilk mi seninde 🥰ben kızım olsun çok istiyordum ama nasip olmadı
Glcn2024 selvaurnn_ e yallah o zaman postumdan 😀durup dururken laf sok sen gelip sonra senle ne uğraşcam de harbi kırmış kafayı