Rbdrmx danla2711 İnanirmisin Arjantin elmasina limon sıkıp tuzlayıp yiyordum🤗🤣🤣 şimdi bunda paket paket çikolata alıyorum kendimi alamıyorum marktten
Ebru_ebru danla2711 hahaha öyleymiş demek ki 😂😂 3 erkek kardeşim var evin tek kızıydım oğluşla oyun oynama sıkıntısı yaşamam tecrübeliyim 🤣🤣🤣
danla2711 Ebru_ebru ahaha bende tecrübeliyim erkek kardeşim var ve birde dayımın oğluna ben baktım😂🥰 o yüzden kız daha çok istiyordum ama hayırlısı buymuş sağlıklı olsunda♥️
Anneyimmmben Glcn2024 aşko senin postlarini çok görüyorum ya sende erkek anasisin heralde kız bebek için can atiyorsun🤣🤣🤣🤣🤣
Glcn2024 Anneyimmmben he valla doğru ahahahahhahahah ama erkek olsa da sağlıklı olsunda başka bir şey istemiyorum ama tabi içimden kız isterim sgahhahahaha
Ebru_ebru danla2711 Benim de daha çok içimden geçen kızdı yurtdışındayım bir de bana yoldaş olur demiştim hayırlısı ☺️☺️
danla2711 Rbdrmx ayyy çikolata deme bana yok yok böyle canım isteye isteye çeke çeke tatlı yiyen biri değilim olmuyor ağzımın içine limon sıkıp tuzlasam pastalardan şerbetli tatlılardan daha değerli geliyor😂
danla2711 Rbdrmx öğrendim öğrendim😂🥰 17 haftalığız şuan doktorumuz 14.haftada %80 erkek dedi değişmez herhalde😂
Rbdrmx danla2711 ayyy sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🌸💜 bizimki daha belli olmadı yaa