guneseva merhaba sinem hanima takipli olan veya dogum yapan var mi acaba nasil biri gorusleri nasil dogum konusunda bilgi verebilirseniz cok sevinirim
Hnfcls guneseva valla bu soruyu Burada çok fazla sordum Pendik Medipol Hastanesi için doktorları için çalışanları için hani nasıldır diye Vallahi ben hiçbir cevap alamadım İnşallah siz alırsınız ben o hastaneyi düşünüyorum ama emin olup güvenmek istiyor insan
Best-ak guneseva benim takipli doktorum . Çok memnunum , aşırı ilgili ve herşeyi detaylı anlatıyor zamanında
Best-ak guneseva ilk başta ataşehir medicana da beste diye bi doktora gidiyordum ama doktor çok ilgisizdi o kdar para veriyoruz 5 dk muayene edip gönderiyor . Sinem hocayla acilde tanıştım ve çok beğendik herşeyi anlatmasını detaylı olarak ilgilenmesini şuan 31. Haftamdayım
Maeshatr Best-ak Best-ak merhaba doğumunuz nasıl gerçekleşti sinem hoca hakkında bilgi verir misiniz ☺️
Best-ak guneseva önceki aylarda sorduğumuzda daha çok erken demişti doğumu nasıl yapacağımız için zamanı gelince hepsini anlatacağım diye söyledi
defneezvrk guneseva mükemmel bi doktor öyle alçak gönüllü öyle sakin öyle pozitif bi doktor ki hanımlar nergis ve mine hanımdan uzak durun onun dışında haitce hanım sinem hanım çok seviyorum
Nisbaral Best-ak ben de şuan 31 haftalıgım Aytekin hnm istiyordum ama izne ayrıldı mine hnm gidiyordum anlaşamadık, sinem hnm önerir misiniz acaba muayeneler nasıl sürüypr güler yüzlü mü acaba iletisim no veriyormu nasıl tavsiye edermisnz
Best-ak Nisbaral evet tavsiye ederim yani 2. Çocukta da burda olursa yine kendisine gitmeyi düşünüyorum . Gayet güler yüzlü herşeyi anlatıyor telefon numarasınıda veriyor gerekli olduğu durumlarda whatsapptan iletişime geçiyorum
defneezvrk Nisbaral mine hanımla niye anlaşamadınız mine hanımla iletişim kurmak gerçekten çok zor ve umursamaz insanlara yukardan bakan bi doktor
Best-ak Maeshatr o kadar memnun kaldım kii çok çok ilgiliydi aşırı tatlı bir doktor . Elinin hafifliğinden midir bilmiyorum ama sezeryandan sonra hemen ayağa kalktım hiç yatmadım ayrıca dikiilerm de çok çabuk iyileşti tavsiye ederm