Musilk-1 Kucuk_sican bende istiyorum ne yiyiyosun ikide kaldım kaç aydır uğraşıyoruz maşallah Allah evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin
Eylul41 Sebepsin yok yasak degil. 5 6 sezaryen yapan etrafimda var . Hatta Urfada 11 tane sezaryen olan kadin vardi 🙈
Kucuk_sican Musilk-1 allah isterse herşey olur zamanı vardır bekle sabret illa olcak diye sartladinmı omuyor zamansız plansız akışına bırak birde genetik yapı diyelim
Kucuk_sican secondmylife hayır ben hamile degilim ama kızım bir bebek bekliyor 4 aylıķ kız bebek bekliyoruz insallah benden yeter bacım daha ne doguram gız yaş omuş38
Kucuk_sican Balbebek012 4 kız bir oglan benimki ben kizlara cok düskun oldugum icin oglani unuturuyorum hep
Balbebek012 Kucuk_sican 5 çocuk annesi 3 kız bir oğlan yazmışsın ee bu 4 ediyor abla sen ne yazdığını biliyor musun postu çözmeye çalıştım komik desek değil ne anlamadım yani
Kucuk_sican Balbebek012 birini köşede unutmuşum kız ben bazen bunlarin adinı bile karistıriyom idare edin 🤣
Eylley Kucuk_sican dediğinize göre 12 yaşında çocuk gelin olmuşsunuz bu resmen çocuk istismarı kusura bakmayın hatta iğrenç bir durum. Bu tür vakalara pedofili deniyor ama yine de siz bilirsiniz