Ebo61 Herkese selam Hep doğum belirtilerini konuşuyoruz ama peki ya doğumunuzun yaklaştığını nasıl anladınız? Ne gibi durumlar yaşadınız ?
mrsyildizmom Ebo61 ilk doğumum 38+3’te normal doğum olarak gerçekleşti. Öncesinde bel ağrım gittikçe fazlalaştı ve iş yapamaz hale geliyordum… Ben hamilelik boyunca eşime 38.haftada doğurucam diyordum öyle de oldu 😀 Şu anda 2.hamileliğim henüz 12.haftadayım artık nasip nasıl ne zaman olur bilemiyorum, hayırlısıyla kolaylıkla olur hepimizin dilerim 🤲🏻😇
keyfimin-kahyasi-misin Ebo61 ansızın bir his geliyor ya 😂😂onun eşliğinde sancida başlıyor doğum sancısı kendini belli ediyo zaten
busravrc Ebo61 bende 37 hafta olucam yarın merakla bekliyorum ama sanki bu hafta gelcek gibi hissediyorum yada istiyorum öyle istiyorum 🤣
Ebo61 Şöyle 1 hafta önceden falan tamam ben 1 haftaya kalmaz dogururum dediğiniz belirtileriniz oldu mu 😄
12betul İki kızım da hafta hesabı yapmadım ama gününde doğdular erken değildi . Ama şimdi 35+3 üm sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum . Sancı var ama sıklaşmadığı için anlayamıyorum .
Ahra busravrc bende 35 im 37 de gelse fena olmaz ama sağlıklı hayırlı vakitte olsun tabi biz bilemiyoruz 🫢
Ebo61 Ben de 37. Haftamdayim. Birkaç gündür bebek iyice asagi indi, kasilmalarim düzenli değil ama sıklaştı. Yürümekte epey zorluk çekiyorum ve kasıklarım acıyor.😄 yan yatınca kasiklarimda aşırı batma hissediyorum… o yüzden merakla bekliyorum ama yazan yok 😔
busravrc Ahra evet bi yandan çok istiyorum ama hayırlı vakitte gelsin simdi bide bişi çıkar ısrar etmiyim diyorum karısık duygular nasıl iyi olcaklarsa öyle olsun çaresiz bekliyoruz 😄
Melike_469 Ben 40.haftamdayım tık yok ara ara ağrılarım oluyor sadece 1 haftadır 1 cm açıklığım var artık doğurmak istiyorum
DilekBodurr Ebo61 bir gün öncesi sabaha karşı ağrılı kasılmalarım oldu 2-3 saat kadar sonrasında geçti. Doktora gittiğimde sancı bile çıkmadı. O günün akşamına düzenli sancılar başladı. sabaha karşı doğum yaptım. 😀
Redpepper Öncesinde hiçbi belirti olmadı valla, sabah bi kalktım üşütmüşsün de kasıkların ağrıyor gibi oldu, anladım zaten hemen duş aldım hazır bekledim, o sancılar sıklaşınca da sona geldim diyorsun 😂
Kucuk_sican Ebo61 valla benim ilk dogumda sabah bir kalktim evi bastan assaya temizledim.aksam oldu bi bel agrisi 5 saat süren bel agrisi sonrasinda suyum patlamis anlamadim bilmedigim icin sezaryen oldum sonrakindogumlarim sancisiz suyum hic patlamadan oldu
2minnakannesi0 Ebo61 benim önce nişan gelmişti 3 4 gün sonra doğuma gittim gece bi bel ağrısı dedim bu ağrı başka 😂