mucizeannesi00 Merhaba hanımlar 32+4 hamileyim. Ev işlerinde kendinize kısıtlama getirmişmiydiniz sürekli ayak üstündeyim bebek etkileniyormudur
Gizem1992 mucizeannesi00 bnde çarşamba günü 29 haftalık olucam ev işi bitmiyor ki yemek çamaşır derken sadece onlar bile cok zorluyor sürekli ayakta buluyorum kendimi. Hamile olduğumu ögrendıgımden beri dip bucak temızlik hiç yapamadım
Asi_07 mucizeannesi00 malesef getiremiyorum tabi çok fazla yorulursam bebekte etkileniyor hareketlerinde yavaşlama oluyor ama fırsat buldukça 15 20 dk da olsa gün içinde uzanıp dinleniyorum iş bitmiyor çünkü yemek bulaşık çamaşır çocuğun okulu dersi vs akşam olup istirahata çekildiğimde de bu kez mide yanması huzur vermiyor hayırlısıyla doğursaydık sağsalim
Gunduzanne mucizeannesi00 eğer çok yorulursanız ve bu bi risk oluşturursa çok üzülürsünüz bebek büyük artık okadar hareket etmeyin kendinizi yormayın lütfen. Temizliğin sonu yok bebeğinizi doğum gününe kadar rahat ettiririn sadece
mucizeannesi00 kesinlikle öyle asla bitmiyor ve tabi haliyle benimde tek tesellim eskilerin onca iş yapmasına rağmen birşey olmadı hikayelerini dinlemek oluyor yinede içim hiç rahat değil açılma olur gibisinden falan