Kehiylun Kızlar 9 haftalık hamileyim sağ yumurtalık tarafı yani rahim bölgeme ağrı girdi ve sürekli ağrısı var sizde de böyle oluyor muydu?
Liddle_mom Kehiylun oluyodu doktorum hic gotunu kaldirma yat dinlen dedi o gun bu gundur yuruyus bile yapmadim simdi 19 um😆 geciyor agrilar rahat ol
travmagul Kehiylun bende 8+5 haftalık hamileyim 2 gündür rahmimde yumruk gibi bişey var yarın randevum var normal mi bilmiyorum
Minyonannecik Liddle_mom ahahah hiç güleceğim yoktu bende aynısını yaptım çünkü 16 hafta olduk şükür azaldi
Kehiylun Minyonannecik ben okul gidip geliyorum hep yatma dinlenme ihtimalim yok ama olabildiğince dinleneyim o zaman
Kehiylun Liddle_mom bende etmiştim de unutuyor insan hali ile rabbim kucağımıza almayo nasip eylesin 😊
Kehiylun busrax_ aynen alışacağız artık ne yapalım son haftalar daha çok ağrıyor karın doktorla görüşme süresi uzun olmasaydı iyi olurdu tabi en azından süreci bilirdik ağrı olduğunda
travmagul Kehiylun yani içten şişlik var gibi sanki asla tarif edemiyorum ki maalesef oturup kalkınca zorluk çekiyorum dönerken vs ağrım oluyo